Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Genk - Chelsea üst! - İddaa Haberleri

        501 PADOVA-LİVORNO - 1 - 1.75

        Seria B'de iç saha maçlarında kusursuz bir performans sergileyen ve iç sahada oynadığı 5 lig maçından da galibiyetle ayrılan Padova, deplasman maçlarında zorlanan Livorno ile karşılaşıyor. 1.75'lik orana sahip Padova, iç saha performansını sürdürür ve bu maçtan galip ayrılır.

        522 SOUTHAMPTON - PETERBOROUGH UNİTED - HANDİKAP 1 - 2.10

        İngiltere Championship'te 14. hafta sonunda ligi lider götüren Southampton, sahasında Peterborough'u ağırlıyor. İç saha maçlarında gol problemi çekmeyen Southampton ile dış sahada çok gol yiyen Peterborough'un mücadelesinde ev sahibi ekip farklı kazanır. Üst tercihinin de yapabileceği maçı, Southampton handikaplı kazanır.

        530 GENK - CHELSEA - ÜST - 1.40

        Şampiyonlar Ligi E grubu maçında Belçika temsilcisi Genk, İngiliz devi Chelsea'yi ağırlıyor. Haftasonunda aldığı 5-3'lük Arsenal mağlubiyetiyle taraftarını hayal kırıklığına uğratan Villas Boas yönetimindeki Chelsea ile, Şampiyonlar Ligi'nde henüz golle tanışmayan ancak kendi liginde oldukça gollü maçlar çıkartan Genk arasında oynanacak karşılaşmanın gollü geçmesini bekliyorum.

        528 ARSENAL - MARSİLYA - 1 - 1.45

        Haftasonunda Chelsea deplasmanından tarihi bir skorla 5-3 galip ayrılan Arsenal, Fransa liginde form tutmuş Marsilya'yı ağırlıyor. İlk maçta rakibini Fransa'da deviren Arsenal, iç sahada da kayıp vermez ve kazanan taraf olur.

        527 APOEL - PORTO - İLK YARI 0 - 1,95

        Şampiyonlar Ligi G Grubu mücadelesinde ilk 3 hafta sonunda 5 puanla lider durumda bulunan Apoel, Porto'yu ağırlıyor. Yunanistan'da oynanacak maçın ilk yarısında iki taraf da fazla risk almayacaktır ve ilk yarı berabere biter.

        TOPLAM ORAN: 14.5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ