Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Star Wars evreninden ilk fotoğraflar
        1

        Galaksi artık çok çok da uzakta olmayacak! Sinema tarihinin efsanevi serisi Star Wars'un 14 dönümlük bir araziye kurulan tema parkı 31 Mayıs Cuma günü kapılarını ziyaretçilere açıyor.

        2

        Disneyland'in içinde açılacak olan 'Star Wars-Galaxy's Edge' parkını önceki gün Dinsey'in CEO'su Robert Iger ziyaret etti. Son hazırlıkları yerinde inceleyen Iger, ayrıca parkın içinde ilk fotoğrafları da Twitter hesabında paylaştı.

        3

        Iger'in ziyaretine Star Wars serisinin yapımcısı Kathleen Kennedy, usta yönetmen Steven Spielberg ve serinin son filmi 'Rise of Skywalker'ın yönetmeni JJ Abrams da katıldı. Ekip parkta yer alan Han Solo ve Chewbacca'nın ikonik uzay gemisi Millennium Falcon'un içinde poz verdi.

        4

        Star Wars evrenindeki birçok mekanın yeninden canlandırıldığı Galaxy's Edge'de binlerce kişi görev alacak. Disneyland Başkanı Josh D'Amaro, açılışa günler kala park çalışanlarıyla bu fotoğrafı çektirdi.

        5

        Parkta, ziyaretçiler X Wing'lere binip, robotlarla oynayıp, ışın kılıçlarıyla Jedi olabilecek. Ayrıca Star Wars evrenine 'uygun' yiyecekler yiyebilecekler.

        6

        İlk gün onbinlerce kişinin ziyaret etmesi beklenen Galaxy's Edge'de güvenliği Stromtrooper'lar sağlayacak. Star Wars karakterleri ziyaretçilerin parkı keyifle gezmeleri için yardımcı olacaklar.

        7

        Parkı ziyaret için ilk üç hafta rezervasyon şart. Ayrıca kalabalık düşünüldüğü için başta ziyaretçiler parkın içinde sadece 4 saat kalabilecekler.

        8

        Parkın en heyecan verici oyuncaklarından biri Luke Skywalker'ın kullandığı X-Wing olacak. Parkın bir diğer bölümü Star Wars: Rise of the Resistance ise önümüzdeki aylarda hizmete girecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ