Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Süper Baba’nın Fiko'su Şevket Altuğ'un son hali görenleri şaşırttı! Usta oyuncu şimdi 80 yaşında! - Magazin haberleri
        1

        “Aile Şerefi", "Hababam Sınıfı", "Gülen Gözler" ve "Tokatçı" gibi Türk sinemasının unutulmaz yapımlarının yanı sıra "Süper Baba" dizisindeki "Fikret" rolüyle de hafızlara kazınan Şevket Altuğ, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından doğum günü pastasının fotoğrafını yayınlayarak 80 yaşına girdiğini duyurdu. Usta oyuncunun paylaşımından sonra son hali gündem oldu.

        2

        Uzun süredir yaşamını Datça'da sürdüren usta oyuncu, doğum günü pastasını sosyal medya sayfasından paylaştı. Altuğ bu fotoğrafın altına "80’i de devirdik. Daha güzel günler göreceğiz" notunu düştü.

        3

        13 Mart 1943 yılında dünyaya gelen usta oyuncu Şevket Altuğ’un gönderisinin altına sevenlerinden yüzlerce tebrik mesajı geldi.

        4

        20 filmde ve 4 dizide rol alan Şevket Altuğ, son olarak 2002 yılında Unutma Beni adlı dizi ile ekranlarda izleyici karşısına çıkmıştı. Usta oyuncu son projesinden beri ekranlardan uzak, Datça’da bir yaşam sürdürüyor. Geçtiğimiz eylül ayında bir berberde görüntülenen Şevket Altuğ’un fotoğrafları sosyal medyada da gündem olmuştu.

        5

        İşte Şevket Altuğ'un son hali...

        6