Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor All Star'da kim elendi, son bölümde dün akşam adaya veda eden isim kim oldu? 15 Haziran 2022 Survivor'da ödül oyununu, arabayı kim kazandı ve SMS ile eleme adayı kim oldu?
        1

        Survivor All Star'da sona yaklaşılırken, Acun Ilıcalı'nın bireysel oyunların başlayacağını ve bu bölümde adada son oylamanın gerçekleşeceğini belirtti. Adada son oylama heyecanı yaşanırken eleme adayı kim olacak merak konusu oldu. Peki Survivor All Star'da kim elendi, son bölümde adaya veda eden isim kim oldu? 15 Haziran 2022 Survivor'da ödül oyununu, arabayı kim kazandı ve eleme adayı kim oldu? İşte Survivor'da yaşanan son gelişmeler...

        2

        SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU ARABAYI KİM KAZANDI?

        Survivor'da ödül oyunu heyecanı yaşandı. Büyük ödül için rakiplerini eleyerek finale çıkan Nisa ve Batuhan çekişmeli bir mücadeleye girişti. Zorlu mücadeleyi 4-3'lük skorla kazanan Batuhan Karacakaya büyük ödül otomobilin sahibi oluyor.

        3

        SURVIVOR'DA BİREYSELLİK DÖNEMİ!

        Survivor son bölümde ada konseyinin ardından elenen isim belli oldu. Son ada konseyinde Acun Ilıcalı'dan bireysellik açıklamalar geldi:

        "Survivor'da yarın Dominik'teki son oylama yapılacak. Toplu oylama sonrası Dominik'teki bütün elemeler bu oylamadan yapılacak. İstanbul'a gidecek 4'lü yarınki toplu oylama sonrası belli olacak. Dominik'te bir daha oylama yapılmayacak. Ayrıca yarın otomobil oyunu oynanacak."

        İfadelerini kullanan Acun Ilıcalı bu program ve sonrası için yaşanacak gelişmeleri aktarmış oldu.

        4

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Survivor'da bu akşam eleme adayı seçilmezken, bundan sonra oynanacak olan bireysel oyunları kazanan gün birincisi eleme adayını belirleyecek.

        5

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        Survivor'da elenen son isim belli oldu. Finale adım adım yaklaşırken son elenen isim Avatar Atakan oldu.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ