Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor 2019 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu 23 Şubat Cumartesi

        Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? sorusu Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan izleyicileri tarafından araştırılıyor. Survivor'da dokunulmazlık oyunu öncesinde Katerina Dalaka Yunanistan takımına katıldı. Survivor'da bu akşam ödül oyunuiçin de dokunulmazlık oyunu için de nefes kesen mücadele yaşandı. İşte 23 Şubat Survivor 2019'da yaşananlar...

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da ödül oyunu bir Türk Mutfağı klasiği kuru fasulye içindi. Günlerdir yemek konusundasıkıntı yaşayan takımlar için ödül oldukça büyüktü. Bu yüzden Türkiye takımı da Yunanistan takımı da tüm güçleriyle yarıştı. Türkiye takımı oyunu Seda'nın son performansı ile 10 - 7 kazandı. Dokunulmazlık oyunu öncesinde erzak ödülü Türkiye takımı için büyük bir motivasyon oldu.

        REKLAM

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 2019

        Survivor dokunulmazlık oyununda mücadele oldukça heyecanlıydı. Bu akşam dokunulmazlığı kaybeden takım, yarın ki dokunulmazlığıda kaybederse bu haftaki eleme adaylarını çıkartmak zorunda kalacak. Yunanistan takımından Kyriakos henüz yarışmanın başlarında başını sert bir şekilde vurarak sakatlandı. Dokunulmazlık mücadelesi iki takımın başa baş skorlarıyla başladı. Ancak Türkiye takımı skoru 6 - 3'e getirerek avantajı kazanmayı başardı. Türkiye takımı 10 - 4 skorla dokunulmazlık oyununu kazandı. Türkiye takımına dokunulmazlığı getiren sayı Sude'den geldi.

        Peş Peşe kaybedilen oyunların ardından Yunanistan takımında tansiyon oldukça yükseldi. Türkiye takımı ise galibiyetin tadını çıkardı.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ