Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor'da kim elendi? Survivor 10. hafta SMS sıralaması! Survivor 54. bölüm fragmanı

        Survivor'da kim elendi? Survivor'da birleşme partisinin ardından ilk eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler arasından bir kişi adaya veda etti. Yarışmacılar eleme öncesinde iletişim ödülü ile enerji depoladı. Öte yandan Yasin ve Barış arasında yaşanan gerginliğe Acun Ilıcalı'dan bir yaptırım getirildi. İşteSurvivor SMS sıralaması ve yeni bölüm fragmanı...

        SURVİVOR 54. YENİ BÖLÜM FRAGMAN

        21 NİSAN İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor2020’de Ünlüler ile Gönüllüler, yarışmadaki manevi önemi olan ödülü kazanmak için iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Oyunda iki yarışmacı sepet üzerinde dört topu, kendileri ile birlikte birçok engelden düşürmeden geçirip en son atışlara kadar gelmek zorundaydı. Altın Top kuralının da geçerli olduğu iletişim oyunu nefes kesen mücadeleye sahne oldu. Günün sonunda iseSurvivor'da iletişim oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu.

        REKLAM

        SURVİVOR'DA DÜN AKŞAM KİM ELENDİ?

        Survivor2020 Ünlüler Gönüllüler yeni bölümde yarışmaya veda eden isim belli oldu. 21 Nisan Salı akşamı ekrana gelenSurvivor'ın son bölümündeada konseyi toplandı ve 10. Hafta SMS sıralaması açıklandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı için kullanılan SMS oylamasında ilk iki sırayı alanların açıkladığı isimler ile haftanın eleme adayları belli oldu. Son olarak eleme adayları arasında en az oyu alan EzgiSurvivor’dan elendi.

        SURVİVOR 10. HAFTA SMS SIRALAMASI

        Survivor2020 Ünlüler Gönüllüler yeni bölümde SMS oylaması sonuçları açıklandı.Survivor’da bu hafta Cumartesi günü Gönüllüler, Pazar günü Ünlüler için SMS oylaması yapılmıştı. 21 Nisan Salı gecesi ekrana gelenSurvivor53. Bölümdeki ada konseyinde Acun Ilıcalı, SMS sıralamasını açıklandı.

        REKLAM

        Survivor Ünlüler takımı SMS sıralaması

        8. Aşkım

        7. Ezgi

        6. Elif

        5. Yunus Emre

        4. Sercan

        3. Ersin

        2. Aycan

        1. Mert

        Survivor Gönüllüler takımı SMS sıralaması

        8. Gizem

        7. Ardahan

        6. Berkan

        5. Yasin

        4. Nisa

        3. Evrim

        2. Cemal Can

        1. Barış

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ