Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon GİTTİ! Survivor eleme adayı kim oldu ve yokluk adasına hangi yarışmacı gitti? 30 Nisan Survivor'da dokunulmazlık oyununu ve iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Survivor kim elendi
        1

        Survivor All Star'da yeni Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya dokunulmazlık oyunu mücadelesi TV 8 ekranlarında yayınlanıyor. Haftada dört kez oynanan dokunulmazlık oyununun ikincisi bu akşam oynandı 29 Nisan günü yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanırken eleme adayı olup yokluk adasına giden isim ise Evrim oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da 30 Nisan Cumartesi akşamı dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayı olup yokluk adasına giden isim kıyasıya mücadelenin ardından belli oldu. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayı kim oldu? İşte, dokunulmazlığı kazanan takım...

        2

        SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI VE İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI 30 NİSAN?

        Survivor 30 Nisan Cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu ve iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu. Kadınlar mücadelesini 8-6'lık skorla Gönüllüler takımı kazandı. Erkekler mücadelesini 8-5'lik skorla Gönüller takımı kazanarak dokunulmazlık ve iletişim ödülünün sahibi oldu.

        29 Nisan Cuma akşamı dokunulmazlık oyununu en iyiler mücadelesinin ardından Ünlüler takımı kazandı.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

        Survivor 2022 All Star yeni bölümde eleme adayı olup yokluk adasına giden isim açıklandı. 30 Nisan eleme adayı Barış oldu.

        Ünlüler takımında 39 puanla Anıl, 24 puanla Merve dokunulmaz oldu.

        Gönüllüler takımında se 30 puanla Hikmet, 35 puanla Nagihan perforsmans birincisi olarak dokunulmazlığı aldı.

        29 Nisan günü eleme adayı olup yokluk adasına giden isim Evrim oldu.

        4

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor'da elenen isim Salı günü belli oldu. Eleme potasında Evrim, Barış, Gökhan ve Ayşe'nin yer alırken adaya veda eden isim Gökhan oldu.

        5

        SURVİVOR YENİ MAVİ VE KIRMIZI TAKIM

        ÜNLÜLER

        Adem

        Sude

        Gökhan

        Sema

        Anıl

        Merve

        Batuhan

        Barış

        Ayşe

        GÖNÜLLÜLER

        Atakan

        Nagihan

        Ogeday

        Berkan

        Parviz

        Seda

        Hikmet

        Evrim

        Nisa

        6

        SURVİVOR'DA YENİ DÖNEM VE YOKLUK ADASI

        Acun Ilıcalı Survivor'daki yeni dönemin detaylarını ve yokluk adasını anlattı. "Bundan sonra dokunulmazlık dört tane olacak. Bundan sonra dördüncü eleme adayını performans birincisi belirlemeyecek. Bu haftadan itibaren aday olan isimler yine bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı yokluk adası. Yokluk adası şartları şöyle:

        Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız. Tek başınıza kalacaksınız. Teknik ekipten hiçkimse olmayacak, eviniz olmayacak, sadece bir battaniye ve siz olacaksınız. 24 saat hiçkimse yok, konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Hiçkimseyle konuşmadan 24 saat geçireceksiniz.

        Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa takımınıza katılabileceksiniz. Bir avuç pirinciniz olacak ve sınırsız suyunuz olacak. Günün belli vakitlerinde güvenlik kamerasına belli bir işaret yapıp konuşma yapacaksınız. Gece de evsiz birt ortamda o şartlarda yaşayacaksınız.

        Yakınlarda abir yerde sağlık ekibimiz olacak. Biz sizi izleyeceğiz ve herhangi bir tehlike söz konusu değil" dedi.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ