Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir, boyu kaç, ne iş yapıyor ve evli mi? Survivor Hikmet kaç yaşında, aslen nereli?
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Soruları merak konusu oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star kadrosunda olan Hikmet Tuğsuz, 2019'daki yarışmada başarılı bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyal medya kullanıcıları tarafından da destek gören Survivor Hikmet hakkında daha detaylı bilgiler haberimizde...

        SURVİVOR HİKMET TUĞSUZ KİMDİR NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

        Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986’da Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı.

        REKLAM

        Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi. Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı.

        Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor. Survivor Hikmet Tuğsuz 1.97 boyundadır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ