Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi? 13 Haziran ki bölümde kim gitti? İşte Survivor 2018'den elenen isim...

        Survivor'da dün akşam heyecan doruktaydı. Bir eleme bölümü daha geri de kaldı. Elenen isim açıklandı. Performans birincileri belli oldu. Diğer yandanyeni bölüm fragmanında daAcun Ilıcalı, oyun alanına gelen yarışmacılara kazanmaları halinde elde edecekleri ödülü açıkladı.

        Survivor'da kim elendi? 13 Haziran yayınlanan bölümde kim gitti? Survivor 2018'den elenen isim açıklandı. Survivor Ünlülerde kalan yarışmacı isimleri:Adem Kılıççı, Sema Aydemir, Turabi Çamkıran

        Survivor Gönüllülerde kalan yarışmacı isimleri: Anıl Berk Baki, Damla Can, Hakan Hatipoğlu, Hilmicem İntepe, Murat Ceylan, Nagihan Karadere

        REKLAM

        SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

        Survivor'da dün yapılan bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem ile Nagihan, eleme için birer isim çıkardı. Adem ile Nagihan'ın kararından önce ada konseyinde bir oylama yapılacak ve ilk eleme adayı belirlendi. Oy çokluğu ileMERVEilk eleme adayı oldu.

        Adem eleme adayı olarakHAKAN'ın ismini söyledi.

        Nagihan ise üçüncü eleme adayınıSEMAolarak belirlemişti.

        Acun Ilıcalı, ada konseyinde rakiplerinden daha az oy alarak Survivor'a ve final hayalerine veda eden ismi açıkladı. Survivor'da elenen isimMERVEoldu. Merve "Buraya kadarmış. ama bu sene çok sakatlıklar yaşadım Survivor'da. Bu beni psikolojik olarak da vurdu. Söyleyecek çok bir şey yok. Herkese çok teşekkür ederim." dedi. Merve arkadaşlarına veda ederek Dominik'ten ayrıldı.

        REKLAM

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor ödül oyununda Anlat Bakalım oyunu oynandı. Çekişmenin yanında eğlenceli anlara da sahne olan Anlat Bakalım oyununu 10 - 7 Ünlüler takımı kazandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ