Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi ve hangi yarışmacı veda etti? 20 Mart SMS oy sıralaması ile Survivor kim elendi? Survivor elenen yarışmacı
        1

        Survivor 2022 All Star'da oldukça heyecanlı bir eleme gecesi yaşandı. Geçen hafta yapılan büyük oylama sonuçlarına göre SMS sıralamasına göre Survivor elenen yarışmacı belli olurken dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele veren Gönüllüler ve Ünlüler arasında kazanan da belirlendi. Peki, Survivor kim elendi? İşte 20 Mart Survivor elenen yarışmacı...

        2

        20 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor dokunulmazlık oyununun ilk yarışması kadınlar arasında yapıldı. Kadınlar turunu Ünlülüler takımının kazanmasıyla Ünlüler takımı 1-0 öne geçti. Erkekler turunu ise Gönüllüler takımının kazanmasıyla 1-1'lik eşitlik yaşandı. Best Of'a (En iyilere) kalan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

        Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, haftanın ilk eleme adayını belirlemek için ada konseyine çıktı. Konseyde yapılan oylamanın sonucunda Ünlüler takımından eleme adayı olarak seçilen isim Mert oldu.

        Dün oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımının kazanmasının ardından yapılan konseyda ise 2. eleme adayı belli oldu. Survivor'da 2. eleme Ünlüler takımından Barış Murat Yağcı oldu.

        Bugün yaşanan eleme konseyinin ardından 3. eleme adayı Gönüllüler takımından Evrim oldu. 4. eleme adayı ise Avatar Atakan oldu.

        4

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        20 Mart Survivor elenen isim Ünlüler takımından Mert Öcal oldu.

        SURVİVOR MERT ÖCAL KİMDİR?

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ