Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor eleme adayı kim oldu, kim potada? Survivor kim elendi, adadan kim gitti? 14 Mayıs Survivor 2022 dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Dokunulmazlığı kazanan takım...
        1

        Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Sayıları azalan takımlar için her dokunulmazlık oyunu ayrı bir dönem arz ediyor. 4 dokunulmazlık oyununun tamamını Kırmızı takımın kazanmasıyla birlikte 5. dokunulmazlık sonucu belirlenecek eleme adayının hangi takımdan olacağı merak ediliyor. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? İşte, detaylar...

        2

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor dokunulmazlık oyunu kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

        Kadınlar mücadelesini 8 - 3 Kırmızı takım kazanmasıyla dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım genel skorda 1 - 0 öne geçti.

        Erkek mücadelesini de 8 - 3 skor ile Kırmızı takımın kazanmasıyla dokunulmazlık oyununu kazanan takım 2- 0 skor ile Kırmızı takım oldu.

        Bu durumda Kırmızı takım gerçekleşen 5 dokunulmazlık oyununun tamamını üst üste kazandı.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

        Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonucunda 5. eleme adayı Ogeday Girişken oldu.

        Yaşanan konseyler sonucu ilk eleme adayı Evrim Keklik, ikinci eleme adayı Nisa Bölükbaşı ve üçüncü eleme adayı Berkan Karabulut dördüncü eleme adayı ise Seda Ocak olmuştu.