Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Mert'ten Sude'ye büyük jest! Survivor Mert ve Sude sevgili mi, ikili arasında ne var? 2022 Survivor All Star'da Sude Burcu ve Mert Öcal sevgili mi, ilişkisi mi var?
        1

        Geçtiğimiz haftalarda Survivor 2022 yarışmacıları Sude, Mert, Nisa ve Ogeday arasında bir gerilim yaşanmıştı. Sude ve Mert'in beraber olduğu iddiası gündeme gelmiş; Nisa ve Ogeday Mert'e güvenmediklerini söylemiş ve Sude'yi uyarmışlardı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında yine olayın gündeme geldiği görülüyor. Peki, Survivor Sude ve Mert sevgili mi? İşte detaylar...

        2

        SURVİVOR MERT VE SUDE SEVGİLİ Mİ?

        Survivor Türkiye'de geçtiğimiz haftalarda Sude, Mert, Nisa ve Ogeday arasında yaşanan olay sonrası sular durulmuyor. Nisa'nın arkadaşı olan Makbule Şakalakoğlu ile Mert'in Survivor'a gelmeden önce ilişkisi oldu ve bu nedenle Nisa'nında Sude'yi uyarması ve sonrasında Mert ve Sude arasında yaşanan ikili görüşmede burada düşünülecek bir konu olmadığı ve çıktıktan sonra bir karar alınacağı yönünde bir konuşma yapılmıştı.

        3

        Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor 2022 yarışmacısı Mert Öcal, Sude'ye çiçek vererek ''Sevgililer günün kutlu olsun.'' dedi. Sude ise ''Teşekkür ederim senin de kutlu olsun.'' karşılığını verdi.

        Mert'in Sude'nin Sevgililer Günü'nü kutlamasının ardından yayımlanan fragmanda Sude Nisa'ya; 'Sen bana gelip kendine değer vermeyen, kendine saygısı olmayan bir kadın diyorsun. Bu çok ağır bir itham sözleri ile Nisa'ya yükleniyor.

        Nisa ise yanıt olarak Daha havaalanında "Seni Seviyorum" dedi. On saniye sonra senin yanına geldiyse eğer bu içimi yiyor anladın mı? ifadelerini kullanıyor.

        Sude ise Nisacığım bu çok özel bir konu. Sen benim neden devam ettiğimi bilemezsin. Daha önceden benim sekiz, dokuz ay bu adamla neler yaşadığımı bilemezsin ve şu an beni bununla yargılayamazsın ifadelerini kullanıyor.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ