Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Taçsız Prenses dizisi bu akşam var mı, yok mu ve neden yok? 7 Şubat 2023 Salı FOX TV yayın akışı ile Taçsız Prenses yeni bölüm ne zaman, saat kaçta ve hangi gün yayınlanacak?
        1

        Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği Taçsız Prenses dizisinin yönetmen koltuğunda Volkan Keskin oturuyor. Senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in yazdığı “Taçsız Prenses” her hafta salı akşamı ekranlara geliyor. Taçsız Prenses dizisi, bugün FOX TV'nin yayın akışında bulunmaması nedeniyle gündem oldu. İşte 7 Şubat 2023 Taçsız Prenses dizisi yeni bölüme dair detaylar...

        2

        TAÇSIZ PRENSES DİZİSİ BU AKŞAM YOK MU?

        Taçsız Prensesdizisi yeni bölümüyle bu akşam yayınlanmayacak. FOX TV'de bu akşam Selçuk Tepeli ile FOX Haber ekranlara gelecek.

        3

        TAÇSIZ PRENSES DİZİSİ NEDEN YOK?

        Taçsız Prenses dizisinin neden yayınlanmadığına ilişkin açıklama yapılmazken; Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük deprem sebebiyle yayınlanmayacağı tahmin ediliyor. Taçsız Prenses dizisinin yeni bölümünün ne zaman ekranlara geleceği ise henüz belli olmadı.

        4

        7 ŞUBAT 2023 FOX TV YAYIN AKIŞI

        07.15 İlker Karagöz ile Çalar Saat

        19.00 Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber

        5

        TAÇSIZ PRENSES 4. BÖLÜM ÖZETİ

        Masal yaptıklarını geri almaya çabalarken Yağmur yeni bir yol ayrımına gelir. Fuat, Evgin’den istediğini almak için bastırır. İştar kızının kalbini çalan öğretmenin kim olduğunu anlamak için kolları sıvar. Ama Evgin her ikisi için de dişli bir rakip çıkar. Sonunda geçmiş günahlar ortaya dökülürken Masal’a son darbeyi vuran yine en yakınlarından biri olacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ