Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tarkan'dan konser açıklaması! 9 Eylül 2022 Tarkan İzmir konseri iptal mi oldu, ne zaman saat kaçta başlıyor? Tarkan konseri nerede ve bedava mı olacak?
        1

        İzmir'in kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinleri kapsamında Tarkan'ın, Kordonboyu Cumhuriyet Meydanı'ndaki vereceği konser öncesi sahne platformu çöktü. Yaşanan olaylar sonrası konser iptal mi oldu, Tarkan konseri ne zaman, saat kaçta yapılacak gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Peki Tarkan İzmir konseri iptal mi edildi, ne zaman yapılacak? Tarkan konseri nerede yapılacak? İşte etkinlik öncesi Tarkan'ın açıklamaları ve tüm gelişmeler...

        2

        TARKAN İZMİR KONSERİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinliklerinde sahne alacak olan Mega Star sosyal medyadan İzmir’deki konserinin konumunu paylaştı. Büyük konsere hazırlanan Tarkan'dan sevenlerine sosyal medyadan mesaj geldi. Tarkan mesajında İzmirliler için "Sizleri ve o müthiş enerjinizi çok özledim." dedi. Paylaşımın ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de "Heyecanla bekliyoruz" paylaşımı yaptı.

        Tarkan konseri 9 Eylül'de saat 21.00'de gerçekleşecek. Konserin 2 saate yakın sürmesi bekleniyor.

        3

        9 EYLÜL İZMİR TARKAN KONSERİ NEREDE YAPILACAK?

        İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü olan 9 Eylül'de sahneye çıkacak olan Tarkan'ın konserine on binlerce kişinin katılması bekleniyor. Konser İzmir'de Gündoğdu Meydanında yapılacak. Konser alanında hazırlıklar şimdiden başladı.

        4

        İZMİR 9 EYLÜL TARKAN KONSERİ ÜCRETSİZ Mİ?

        9 Eylül'de İzmir'de on binlerce hayranıyla bir araya gelecek olan Tarkan'ın konseri ücretsiz olacak. Tarkan konserine tüm vatandaşlar davetli.

        Tarkan: "9 Eylül'de Kordon Boyu'nda görüşmek üzere"

        Tarkan'dan dev konser için sosyal medyadan paylaşım geldi. Tarkan paylaşımında “İzmir'in kurtuluşunun 100. yılını, bu çok özel günü beraber kutlamak ve yıllar sonra bu konserle sizlerle yeniden buluşmak çoook heyecanlı. Sizleri ve o müthiş enerjinizi çok özledim, iple çekiyorum. 9 Eylül'de Kordon Boyu'nda görüşmek üzere” notu düştü.

        5

        "KONSERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN ELİMİZDEN NE GELİRSE YAPACAĞIZ"

        Megastar Tarkan ise, "İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm ama can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim. Emek veren herkesin ve ekip arkadaşlarımın iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Herkese çok geçmiş olsun. Bu arada ben yoldayım. İzmir’e gidiyorum. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız." açıklamasını yaptı.

        6

        "NAZARIMIZ ÇIKTI!"

        Tarkan da basına yansıyan haberlerin ardından Twitter sayfasından paylaşımda bulunarak, "Güzel İzmir yarın akşam Gündoğdu Meydanı’na hepinizi bekliyorum. Nazarımız da çıktığına göre İzmir’in kurtuluşunun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlayabiliriz." ifadelerini kullandı.

        7

        "KONSERLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPACAĞIZ"

        Yaşanaların ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Tarkan'ın sahne alacağı konser alanında yaşanan kaza için çok üzgünüz. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması ile teselli buluyoruz. Konserle ilgili tekrar bilgilendirme yapacağız." dedi.

        8

        "TARİHE GEÇECEK KUTLAMA İÇİN HAZIRIZ"

        Ünlü şarkıcıdan sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yeni bir açıklama yayınladı. Soyer, "Büyük bir özenle sahneyi kuran ve beklenmedik bir kazayla karşılaşan ekibinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tarihe geçecek kutlama için hazırız." dedi.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ