Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tarkan'dan mesaj var - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı uyardı.

        2

        48 yaşındaki Tarkan, maskeli bir karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        3

        Maskeden dolayı gözlükleri buhar olan megastar, gönderisine, "Buhar adam oldum. Bazen maskelerden bunalsak, sıkılsak da, ter içinde kalıp, gözlüklerimize kadar buharlansak da maskelerimizi takmaya devam. Ellerimizi sık sık yıkamayı ve sosyal mesafeyi korumayı da ihmal etmeyelim" notunu düştü.

        4

        Geçtiğimiz aylarda da yetkililerin "Evde kal" çağrılarına uyulması gerektiğini hatırlatan Tarkan, "Bu koronavirüslü günleri el birliği ile atlatacağız elbet" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        Megastar Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söylemişti:

        Zor zamanlar... Bu koronavirüslü günleri el birliği ile atlatacağız elbet. Bu tuhaf zamanlar da geçecek. Ufuktan yine umutlar göz kırpacak. Baharlar, yazlar gelecek...

        Zaten biliyorsunuz ama ben de söylemeden edemeyeceğim; mümkün mertebe evde kalmaya çalışalım, yakın temastan kaçınalım, ellerimizi sıkça ve iyice yıkayalım, gerekli ortam ve durumlarda maske takalım. Herkese sabır diliyorum.

        6