Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Teşkilat sezon finali izle! 29 Mayıs TRT 1 ile Teşkilat 48. son bölüm tek parça full izle!
        1

        Tims&B Productions imzalı, İlk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi son bölümü izleyeciyle buluştu. Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, "yer altına” inen yedi vatan severi anlatmaktadır. İlgi çekici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile yeni bölümü izleyici karşısına çıktı. İşte Teşkilat 48. son bölüm (Sezon Finali) kesintisiz izleme linki...

        2

        TEŞKİLAT 48. SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEME LİNKİ!

        Teşkilat son bölüm izlemek isteyen dizi severler aşağıdaki linki ara motoruna yapıştırarak Teşkilat 48.bölüm tek parça full izleyebilir.

        https://www.trt1.com.tr/diziler/teskilat

        3

        TEŞKİLAT 48. BÖLÜM ÖZETİ

        Yıldırım’ın yakalanmasının ardından ‘Şirket’in faaliyetlerine dair ele geçirilen belgeler sayesinde büyük operasyon için hazırlık başlar. Kayıplarının yasını tutan ekip üyeleri karışık duygular yaşarken, ‘Şirket’i ortadan kaldırmaları halinde ailelerine kavuşacak olmanın heyecanını hisseder. Tüm yaşananların ardından Serdar, Zehra sayesinde uzun süre sonra geleceği umutla bakmaya cesaret etmiştir.

        4

        Çıkacakları bu büyük görev öncesinde Serdar ve Zehra hiç olmadığı kadar yakınlaşır. Yıldırım’dan elde edilen istihbaratla Şirket’e ulaşmak pek kolay olmaz. Oyun içinde oyun kurmak zorunda kalan ekip, ilk hedefini belirleyip operasyonu başlatır. Ekip üyeleri yeni bir hayata başlamak için büyük bir bedel ödemek zorunda olduklarından habersizdir.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ