Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon The Sandman dizisi konusu nedir, uyarlama mı ve nerede çekildi? Netflix dizisi The Sandman'in oyuncuları kimler, karakterlerin isimleri ne?
        1

        Aynı isimli çizgi romandan uyarlanan The Sandman dizisi, bugün tüm dünyada izleyicilerin beğenisine sunuldu. Yılın en iddialı yapımlarından biri olarak duyurlan dizinin konusu ve oyuncu kadrosuna ilişkin merak edilen bilgileri derledik...

        2

        THE SANDMAN KONUSU NEDİR?

        The Sandman'de çağdaş kurgu, tarihî drama ve efsane kusursuzca iç içe geçiyor. Modern mit ile karanlık fantezinin zengin bir harmanı olan yapım hem Rüya Tanrısı Morpheus'un uzun varoluşu boyunca yaptığı kozmik ve insani hataları onarma sürecinin hem de onun yaptıklarından etkilenen insanların ve yerlerin öyküsünü aktarıyor.

        3

        The Sandman, nam-ı diğer Rüya Tanrısı (Tom Sturridge), beklenmedik bir şekilde yakalanıp bir asırdan fazla bir süre esir tutulduğunda, yokluğunun neden olduğu kaosu düzeltmek için farklı dünyalar ve zamanlar arasında yolculuk etmeye başlar.

        4

        THE SANDMAN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

        Tom Sturridge, Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman, David Thewlis, Stephen Fry, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Vanesu Samunyai, John Cameron Mitchell, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Joely Richardson, Niamh Walsh, Sandra James Young, Razane Jammal ve Mark Hamill

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ