Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam THY'den ABD hamlesi! Başrolde Dr. Öz - İş-Yaşam Haberleri

        THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, THY yolcuları, 4 Şubat'ta, internet bağlantılı uçuşların tamamında Amerikan Ulusal Futbol Ligi'nin (NFL) final müsabakası olan "Super Bowl LII'yi canlı takip edebilecek.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, yolcularını sadece dünyanın en fazla ülkesine ulaştırarak seçkin hizmet anlayışıyla buluşturmakla kalmadıklarını belirterek, uçuş süresince bu anlayışın tamamlayıcı bir parçası olan kapsamlı uçak içi eğlence sistemi "Planet" ile de yolculara oldukça keyifli bir uçuş tecrübesinin kapılarını açtıklarını kaydetti.

        REKLAM

        Olmuştur, bu bağlamda, ABD TV tarihinin en çok izlenen yayını olarak kayıtlara geçen Super Bowl’u bir kez daha uçuşlarda canlı olarak yayınlayacak olmaktan mutluluk duyduklarını aktararak, "Ayrıca, dünyaca ünlü kalp cerrahı ve ekran yüzü Dr. Mehmet Öz’ün rol aldığı, 'Beş Duyu' kampanyamızın tanıtım videosunu da yine bu yayının reklam arasında ilk kez kamuoyunun beğenisine sunacak olmak ise bizi son derece heyecanlandırıyor." ifadelerini kullandı.

        SON 50 YILDA 30 SANİYELİK SUPER BOWL REKLAMININ FİYATLARI

        30 SANİYESİ 5.2 MİLYON DOLAR

        Super Bowl'da 30 saniyelik reklam kuşağının ortalama maliyetinin ajans ve prodüksiyon masrafları hariç 5.2 milyon dolar olacağı açıklanmıştı.

        THY, uçak içi eğlence sistemi "Planet" ile 23 farklı dilde 800'den fazla TV şovu, 700'den fazla müzik albümü, 7 uçak içi canlı TV yayını, "betimlemeli alt yazı" ve “betimlemeli seslendirme” tekniklerinin kullanımı sayesinde engelli yolcular için özel hazırlanmış 11 film seçeneğini de içeren oldukça kapsamlı bir uçak içi eğlence hizmetini uçaklarında hazır bulunduruyor. Tüm uzun mesafeli uçuşlarında gürültü engelleyici kulaklıkları da THY yolcularının kullanımına sunuluyor.

        HY'nin yeni reklam kampanyası "Beş Duyu'nun kısa gösterimi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ