Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT’ın Turhal ilçesinde evinin önündeki garajın çatısını temizleyen kişi, kar kütlesi kayınca yere düştü. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

        Olay, Turhal ilçesine bağlı Sarıkaya köyünde meydana geldi. Etkili olan kar yağışının ardından evinin önündeki garajın çatısında biriken karları temizlemek isteyen kişi, merdivenle garajın üzerine çıktı. Bu kişi, karı kürerken, bastığı yerdeki kar kütlesinin aniden kayması sonucu dengesini kaybedip, çatıdan düştü. O anlar, evin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; ev sahibinin çatı üzerinde kar temizliği yaptığı sırada karın bir anda kaydığı ve tutunacak yer bulamayarak düştüğü görülüyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler