Tolgahan Sayışman: Dünyanın en güzel banyosu
Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi 2017 yılında evlenmişti. Sayışman, 2 aylık olan bebekleri Efehan ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı
Giriş: 24.07.2019 - 16:35 Güncelleme:
Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 14 Şubat 2017 yılında Los Angeles'ta dünyaevine girmişti. İkilinin bebekleri Efehan, 5 Mayıs’ta dünyaya gelmişti. Ünlü çift, bebekleri Efehan ile mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmiyor. Abazi, geçtiğimiz günlerde 2 aylık olan oğlu Efehan'ın fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı.
BABA-OĞUL BANYO
Oyuncu Tolgahan Sayışman, Instagram hesabı üzerinden 2 aylık olan oğlu Efehan ile birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaştı. Paylaşımına "Dünyanın en güzel banyosu" notunu düşen Sayışman, fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. Sayışman bu paylaşımıyla takipçilerinden "Maşallah" yorumları aldı.
REKLAM
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ