Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Tosuncuk' Mehmet Aydın'ın yat sefasında dikkat çeken detaylar!
        1

        Kurucusu olduğu Çiftlik Bank ile 132 bin 222 kişiden dolandırdığı 1 milyar 139 milyon 972 bin TL para ile yurt dışına kaçtı. Kırmızı bültenle her yerde aranıyor.

        2

        'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın büyük vurgununa şaşıranlar onun şu an yaşamını nerede sürdürdüğüyle de oldukça ilgili. Aydın'ın lüks yaşamına dair fotoğrafları da sık sık basına yansıyor.

        3

        Evler, arabalar, karısına aldığı mücevherler... Ve pek çok kez tanıkların anlatımıyla dilden dile dolaşan şaşalı bir hayat.

        4

        5'si firari, 2'i tutuklu 48 sanıklı Çiftlik Bank davasının son duruşması geçtiğimiz gün yapıldı. Davada tutuklu sanık kalmadı. Ve bu karardan sadece bir gün sonra Mehmet Aydın'ın daha önce yayınlanmamış fotoğrafları ortaya çıktı.

        5

        Ajansın "Tosuncuk'un yurt dışındaki lüks yaşamı" olarak servis ettiği görüntülere yakından bakanlar tuhaflığı da hemen fark etti. Teknedeki tüm detaylar Türkiye'ye ait...

        6

        Yatın dümenini başında verilen bir pozda ikilinin hemen arkasında duvara asılı bir dua ve muska dikkat çekiyor.

        13

        Yatın içinde çekilmiş bir fotoğrafta ise koltukların üzerinde Türkiye'de yayın yapan bir dijital bir platforma ait kumanda dikkat çekiyor.

        14

        Karelerin izini sürenler bu kanıtlarla tartışmayı da başlattı: Tosuncuk yoksa Türkiye'de mi?

        15

        Fotoğraflara bakılırsa sorunun yabana atılacak tarafı yok. Ancak bu karelerin Aydın'ın firarından önce çekildiği değerlendiriliyor.