Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tugay Kerimoğlu ile boşanan Etkin Ünal sessizliğini bozdu
        1

        Tugay Kerimoğlu ve Etkin Ünal boşanma sürecinin ardından hep sessiz kaldılar.

        2

        Haklarında bir sürü yorum yapıldı. Boşanma sebepleri olarak Tugay Kerimoğlu'nun Etkin Ünal'ı aldattığı bile ileri sürüldü.

        3

        Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na açıklamalar yapan Ünal, "Hayatımıza giren saçma sapan insanlar Tugay'ı değiştirdi" dedi. İşte Etkin Ünal'ın açıklamalarından bazı bölümler:

        4

        İzmir-Karşıyakalıyım. Ama annem Ayvalık’ta, babam Bodrum’da yaşıyor. Urla Gençlik Kulübü’nde basketbol oynuyordum. Sonra 16 yaşında İstanbul’a, Galatasaray’a transfer oldum.

        5

        18 yaşında Tugay’la tanıştım. 19.5’ta da evlendim. O zamanlar kendimizi kocaman zannediyorduk. Meğerse hayatının kararını 19 yaşında vermek iyi bir şey değilmiş. Anlaşamadık. Yolumuz bitti.

        6

        Bu evlilikte kimse kimseyi yarı yolda bırakmadı. Öyle görülmesin. Yorgunluklar vardı 19 yaşından beri. Yol bitince kimse yeniden yol inşa etmeye çalışmadı.

        7

        Ben Tugay’dan bekledim, o benden bekledi. Ama herkes yorgundu. Yapacak hiçbir şey yok. Her şey gayet iyiydi. Tugay buraya altyapı sorumlusu olarak geldi. 6 ay sonra da Galatasaray’da Hagi’nin yardımcısı oldu. Çok başarılı olamadılar. Mancini geldi.

        8

        Onun yardımcılığını yaptı. Ben bu konularda ona her zaman destektim. Çünkü doğru seçimlerdi. Sonrasında Şanlıurfaspor’dan teklif geldi.

        9

        Oraya gitmesi konusunda da destek oldum. 5 ay kaldı orada. Urfa’dan geldikten sonra 2 sene hiçbir şey yapmadı. 7/24 aynı evin içindeydik.