Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon ÜÇ KURUŞ son bölüm tek parça izle! Show TV Üç Kuruş 23. bölüm full ve kesintisiz izle
        1

        Show TV'nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi 'Üç Kuruş'un yayınlanan son bölümü araştırılıyor. Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir'in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki Üç Kuruş her pazartesi akşamı ekranlara geliyor. İşte Üç Kuruş dizisi 23. son bölüm izleme linki...

        2

        ÜÇ KURUŞ 23. SON BÖLÜM İZLE!

        Şahin'in Neriman'ın cansız bedenini Çıngıraklı'ya getirdiği yeni bölümde Çaka ailesi büyük bir yıkım yaşıyor. Efe ile Kılıç'ın sert kavgası aksiyon dolu anlara sahne olurken Kılıç, Çetin'i istediğini söylüyor. Kartal ile Kılıç'ın karşı karşıya gelmesi heyecanı giderek yükseltirken Kartal'ın "Ben ailemden kimseyi sana vermem!" sözleri üzerine yaşanacaklar merakla bekleniyor. Kılıç acımasızca Efe'ye saldırırken Leyla'nın gözyaşları akıllara "Kılıç, Efe'ye bir şey mi yaptı?" sorusunu getiriyor.

        ÜÇ KURUŞ 23. SON BÖLÜM İZLE

        3

        ÜÇ KURUŞ'UN 23. BÖLÜM ÖZETİ

        Bütün aile Neriman'ın kaybıyla büyük bir sarsıntı yaşar. Baybars, Neriman'ı öldüren Kılıç'a sevdiği kadının tek hatırası olan Çetin'i geri getirme görevi verir. Kılıç, Çetin'i ararken Efe'yle karşılaşır ve ikili arasında ölümüne bir düello başlar. Kartal bu süreçte ailesini korumaya çalışırken Kılıç, Kartal'ın hesap etmediği bir adım atacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ