Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 'Üç Kuruş'ta 'Kılıç', 'Bahar'ı kaçırdı!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        'Üç Kuruş'un dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde; Baybars'ın Çetin ile beraber yurt dışına çıkacağını öğrenen Kartal ile Efe, adamlarıyla birlikte harekete geçti. Baybars'a baskın düzenleyen ikili, nefes kesen bir çatışmanın içine girerken bu sırada Kılıç'ın gelmesiyle köşeye sıkıştılar. Kartal ile Efe tam giderken Çetin onların aracına binerek kurtuldu. Çetin'i Baybars'ın yanından almayı başaran Kartal ile Efe rahat bir nefes alarak evlerine dönerken onları bekleyen asıl tehlikeden habersizlerdi. Kılıç, Bahar'ı kaçırarak Kartal'a en büyük darbeyi indirirken Kartal'ın sevdiği kadını nasıl kurtaracağı merak konusu oldu.

        'Üç Kuruş', 24. bölümüyle TOTAL'de 3.76 izlenme oranı (rating), 10.73 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 3.70 izlenme oranı (rating), 9.52 izlenme payı (share), AB'de 2.70 izlenme oranı (rating), 7.50 izlenme payı (share) elde etti.

        İşte o anlar;

        İzlemek için tıklayınız

        ÇETİN, KARTAL'IN HAYATINI KURTARDI!

        Çetin'in Baybars'a gitmesi üzerine Kartal ve Konyalı'nın hayatı kurtuldu. Konyalı'yı hastaneye yetiştiren Kartal, onu Efe'ye emanet ederek Konyalı'nın annesini getirmeye gitti. Konyalı gözlerini açtığında karşısında yıllardır görmediği annesini görünce duygu dolu anlar yaşadı. Ailesini korumak için kendini feda eden Çetin, Baybars'a annesinin katili Kılıç ile aynı çatı altında kalmayacağını söyledi. Baybars'ın ise zaten planı Biricik'i öldürdüğü için Kılıç'ın cezasını kesmekti. Baybars, Kılıç'ın ölüm emrini verdi ancak Kılıç, Baybars'ın tüm adamlarını etkisiz hale getirerek kendini kurtarmayı başardı.

        Konyalı'nın annesi geliyor;

        İzlemek için tıklayınız

        Baybars'tan Kılıç'a tuzak;

        İzlemek için tıklayınız

        KARTAL, EFE VE BAHAR, BAYBARS'IN GİZLİ EVİNİ BULDU!

        Konyalı ile mahalleye dönen Kartal, Bahar ve Ateş'in evde olmadığı haberiyle büyük bir korku yaşadı ancak çok geçmeden Bahar geri döndü. Başlayacak savaşın farkında olan Bahar, Ateş'i güvenli bir yere götürdüğünü söyledi. Kılıç, Baybars'ın karşısına çıkarak kendisini öldürmesini istedi. Baybars oğlunu kendi elleriyle öldüremedi ancak artık yanında duramayacağını söyledi. Bahar'dan Baybars'ın gizli hastanelerinden birinde olabileceğini öğrenen Kartal ile Efe, Baybars'ın adamını sorgulayarak hastanelerin yerini öğrendi. Bu sırada Bahar ise Baybars'la ilgilenen doktoru görmeye gitti. Nezih'ten dolayı doktoru tanıyan Bahar onu takibe alarak Baybars'ın yerini buldu ve Kartal'a haber verdi. Kartal, Efe, Ruşen, Şesu, Mesut ve adamları, Baybars'ın evine baskın yaptılar ancak Baybars, çatışma esnasında Çetin ile birlikte kaçmayı başardı.

        Kartal ile Efe, Çetin'i almak için geliyor;

        İzlemek için tıklayınız

        BAHAR İLE KILIÇ KARŞI KARŞIYA!

        Kartal ve Efe çatışmadayken Baybars ile Çetin'in kaçtığını gören Bahar, onları takip etmeye başladı fakat bir süre sonra yolu Kılıç tarafından kesildi. Bahar'la konuşmak isteyen Kılıç, her şeyi geride bırakıp gitmeyi teklif ederken Bahar'ın sert sözleriyle sarsıldı. Bahar, Kılıç'la gideceğine ölmeyi tercih edeceğini söyledi.

        Bahar ile Kılıç'ın karşılaşması;

        İzlemek için tıklayınız

        ADNAN VE BÜLENT TUTUKLANDI!

        Kartal, Efe ve Bahar eve döndüğünde onları bekleyen sürpriz bir misafir vardı. Efe'ye inanan ve ona yardım etmek isteyen Aysel, Adnan'ın bilgisayarını gizlice alıp getirmişti. Baybars ve adamlarının sonunu getirebilecek olan bilgisayarın şifresini Konyalı çözdü ve çok önemli delillere ulaştı. Önce Baybars'ı tutuklarlarsa olayların üstünü kapatacaklarını tahmin eden Efe, delilleri Batu'ya götürerek ilk olarak Adnan ve Bülent'i tutuklattı.

        Efe'nin zaferi;

        İzlemek için tıklayınız

        'Üç Kuruş' yeni bölümüyle 9 Mayıs Pazartesi saat 20.00'de Show TV'de!

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ