Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin FİLM SETİNDE 'EVET' DEDİ! Arzu Yanardağ Uğurcan Yanardağ'dan evlenme teklifi aldı: Bir ömür beraber olmaya evet - Magazin haberleri
        1

        Arzu Yanardağ, rol aldığı bir filmin setinde sürpriz bir teklifle karşılaştı. Uğurcan Yanardağ ile aşk yaşayan oyuncuya, sevgilisi evlilik teklifinde bulundu.

        2

        Arzu Yanardağ, o anlarda çekilen videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşımda, Uğurcan Yanardağ'ın cebinden tektaş çıkarıp oyuncunun önünde diz çöktüğü görüldü. Çift, set çalışanlarının alkışları arasında birbirine sarılıp öpücüklere boğdu.

        3

        "BİR ÖMÜR BERABER OLMAYA EVET"

        Sevgilisi Uğurcan Yanardağ'a "Evet" yanıtını veren Arzu Yanardağ, "Beraber geçirdiğimiz her an daha da değerlenen ve kalbinin tüm güzelliğini ortaya koyan sevgilimle bir ömür beraber olmaya evet" dedi.

        4

        "HİÇ GEREK YOKTU"

        İkilinin soyadının aynı olması da dikkat çekti. Arzu Yanardağ'ın takipçilerinin; "Hiç gerek yoktu nasıl olsa soy isimler aynıydı", "Neden soyadlarınız aynı?" ve "Soyadı da değişmeyecek" şeklinde esprili yorumlarda bulundu.

        5

        BİR KIZI VAR

        Arzu Yanardağ, ilk evliliğini 2006 ile 2008 yılları arasında Ali Serter, ikinci evliliğini ise Serhat Türkan ile gerçekleştirmişti.

        Arzu Yanardağ'ın Ali Serter ile olan evliliğinden Alara Maya adında bir kızı bulunuyor.

        6

        Öte yandan bir süredir Uğurcan Yanardağ ile aşk yaşayan Arzu Yanardağ'ın sevgilisi boksör. 

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ