Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü rapçi Eypio esnaflığa soyundu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; ünlü rapçi Eypio, işletmeci oldu. Önceki gün Maltepe'de bir mekan açan Eypio'yu açılışta sanatçı dostları yalnız bırakmadı.

        Açılışa katılan isimler arasında Birol Namoğlu, Bora Yeter, Barış Yurçu, Oğuzhan Uğur, Özer Atik, Irmak Arıcı, Teoman, Hakan Küfündür, BKM oyuncuları Ömer Faruk Çavuş ve Talha Karcı gibi birçok ünlü isim vardı.

        2

        Dünyaca ünlü Kosovalı sanatçı Genta Ismajili de açılışta Eypioyu yalnız bırakmadı. İkili, birlikte yapacakları iki şarkının kayıtlarının bitmek üzere olduklarını ve Türkiye'de klip çekimlerinin tamamlanıp hayranlarının heyecanlı bekleyişlerine son vereceklerini açıkladı.

        3

        "BUGÜNE KISMETMİŞ"

        Açılış sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eypio, "Neden suşi dükkanı açtınız?" sorusuna, "Bizim böyle bir hayalimiz vardı bir süredir. 10 yıldır falan konuştuğumuz bir durumdu ama bugüne kısmetmiş. Suşiyi ilk başta hiç sevmiyordum ama şimdi alışmaya başladım. Hem hafif bir yemek, hem de lezzetli. Bayağı yiyorum artık" yanıtını verdi.

        4

        "ALBÜM HAZIRLIĞINDAYIM"

        2019 yılında birçok konser veren rapçi, bir muhabirin, "2019 yılı sizin için nasıl geçti?" sorusunu, "Çok yorucu geçti. Konserler yaptık. Naim filminin müziğini yapmıştım. Albüm hazırlığındayım, o da bir aya kadar çıkar. Arkadaşlarıma şarkılar verdim" şeklinde yanıtladı.

        5

        "BEN ÖYLE BAKMIYORUM"

        Eypio, muhabirlerin, "Geçtiğimiz yaz başından beri popçular ve rapçiler arasında bir kıyaslama var. Bazıları size diss atıyor. Siz ne düşüyorsunuz?" sorusuna ise, "Diss atmaları biraz sıkar da ben öyle bakmıyorum. Hepimiz çok fazla müzik yapıyoruz" açıklamasını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ