Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlülerin '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajları - Magazin haberleri
        1

        TÜRKAN ŞORAY

        30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun... Ata'm; sonsuza kadar kalbimizdesin.

        2

        CÜNEYT ARKIN

        30 Ağustos Zaferi'nin 99. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun...

        3

        CEM YILMAZ

        30 Ağustos Zafer Bayramı'nızı kutlar, nice güzel günler dilerim. Kıymetli abim Zafer Algöz'ün de doğum gününü kutlamanızı rica ederim. Nice yıllar sevgili ustam.

        4

        TARKAN

        Bugün bayrağımız her yerde özgürce dalgalanıyorsa Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.

        5

        CAN YILMAZ

        Tarihimizin büyük gururu Dumlupınar Meydan Muharebesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Mekanları cennet olsun.

        6

        AJDA PEKKAN

        Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşı'nın kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitleri, gazileri rahmet ve şükran ile anıyorum.

        7

        RIZA KOCAOĞLU

        30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

        8

        MURAT BOZ

        Zaferlerini, devrimlerini ve bizlere emanet ettiğin mirasını her zaman yaşatacağız Ata’m. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere özgürlüğümüz ve bağımsızlığımız için canlarını ortaya koymuş tüm şehit ve gazilerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun.

        9

        IŞIN KARACA

        Büyük Taarruz'un 99. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızı ebediyen yurt kılan Millî Mücadele kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyoruz. Ruhları şâd olsun.

        13

        ENİS ARIKAN

        30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.

        14

        DENİZ SEKİ

        Başkumandanımız Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını sonsuz saygı ve rahmetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun!

        15

        GÜLBEN ERGEN

        Nasıl bir ömür adamak... Nasıl bir liderlik... Ulusuna nasıl bir güç vermek! Söylediği her kelimeye inana inana, haykırarak! Bir ömür ilkelerinle yaşayacağıma ve üç oğlumu bu saygı ve inançla yetiştireceğime and içerim...

        16

        DEMET AKALIN

        30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.

        17

        ZAFER ALGÖZ

        Büyük komutanlar, büyük zaferler kazanır. Aziz şehitlerimize ve en büyük komutana saygı ve minnetle... Zafer Bayramımız kutlu olsun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ