Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'da doğaseverler, Çatak ilçesinde doğal güzellikleriyle öne çıkan Demirkazık köyünü gezdi.

        Vadi Doğa Spor Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe katılan 37 doğasever, kente 110 kilometre uzaklıktaki köyde doğa yürüyüşü yaptı.

        Köyde bir bölümü sonbahar renklerine bürünen ağaçlar arasında yürüyüş yapan, yöre sakinleriyle sohbet eden doğaseverler, doğayla iç içe zaman geçirme fırsatı buldu.

        Kulüp Başkanı Ömer Demez, köyün taş evleri ve doğal güzellikleriyle insanları cezbettiğini söyledi.

        Demez, "Yan tarafta 3 bin 300 rakımlı Nazo Dağı bulunuyor. Köy eski taş evlerden oluşuyor. Sonbahar renklerine bürünen meyve ağaçları ve doğası görsel şölen sunuyor. Etkinliğimize 37 doğasever katıldı. Güzel bir etkinlik oldu." dedi.

        Etkinliğe katılan Nejat Erdoğan da köyü çok beğendiklerini dile getirerek, "Herkesin bu doğa harikası köyü gezmesi, görmesi gerekiyor. Dolu, dolu bir gün geçirdik." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler