Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Wanda Nara'dan flaş paylaşım! Galatasaray'da kalma sinyali... Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Sezon başı PSG'den kiralanan ve Galatasaray'daki performansıyla Sarı Kırmızılı ekip taraftarlarının gönlünde taht kuran Mauro Icardi ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

        2

        Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara'dan yıldız oyuncunun Galatasaray'da kalıp kalmayacağına dair çarpıcı bir mesaj geldi.

        3

        Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlayan Nara'ya, bir Galatasaray taraftarı İspanyolca olarak "Icardi'nin geleceği ne durumda, Galatasaray'da kalacak mı?" sorusuna yanıt verdi.

        4

        Wanda Nara, sorulan soruya üstünde Galatasaray forması olan bir fotoğrafın yanı sıra "aslan" ve "kalp" emojileri kullanarak Galatasaray'da kalmak istediklerinin sinyalini verdi.

        5

        Fransız basınından Le Parisien'de de hafta arasında Mauro Icardi'nin 10 milyon Euro karşılığında Galatasaray'ın oyuncusu olacağı yazılmıştı. Bu iddiaların ardından 29 yaşındaki yıldız forvetin Sarı Kırmızılılar'da kalma ihtimali kuvvetlendi.

        6

        30 yaşındaki Arjantinli golcü, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 21 maçta 15 gol 8 asist kaydederek takımına büyük katkıda bulundu.