Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yalnız Kurt yeni sezonu ne zaman başlayacak? Yalnız Kurt'un 2. sezon tarihi belli, oldu mu? Yalnız Kurt oyuncuları kimler, konusu nedir?
        1

        Senaryosu Murat Koca ve Ali Alper Erze tarafından kaleme alınan Yalnız Kurt dizisinin yeni sezon ilk bölümü araştırılıyor. Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi yetenekli isimlerin yer aldığı dizibnin yeni sezon tarihi izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Yalnız Kurt dizisinin yeni, sezonu tarihi belli oldu mu? İşte Yalnız Kurt dizisiyle ilgili detaylar...

        2

        YALNIZ KURT DİZİSİNİN YENİ SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Yalnız Kurt dizisi ilk sezonda 20 bölüm ekranda kaldı ve yayına devam edip etmeyeceği de çok merak edildi. Yeni sezon tarihi ile ilgili açıklama henüz yapılmadı.

        3

        YALNIZ KURT KONUSU NEDİR?

        Altay, hayatını "Kurdoğlu" namıyla, kafes dövüşleri yaparak kazanmaktadır. Esra, mekanda silahların patladığı bir gece, kaçıp küçük kızına kavuşmak için Altay'dan yardım ister! Çocuğun hayatının tehlikede olduğunu duyan Altay, tereddütsüz kabul eder. Yasadışı dövüş kulübünün sahibi, Esra'nın da sevgilisi olan Doğan peşlerine düşer. Altay, Esra'ya yardım için adım attığı anda, kendi
        geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur. Efsanelerden 1950'lerin Türkiye'sine ve oradan da günümüze ulaşan bu yolculuğunda Altay'a, ormanda bir kulübede tek başına yaşayan "ihtiyar", Davut Bahadır yol gösterecektir.