Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul Ataşehir'de yanan evde baza içinde kadın cesedi bulundu! -Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay, dün saat 16.00 sıralarında 4 katlı binanın giriş katında meydana geldi.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre, çıkan yangını söndürmek için olay yerine gelen itfaiye ekipleri evdeki çekyatın içinde yanmış kadın cesedi buldu. Ekipler, çekyatın yanında bir balta olduğunu da fark etti.

        CİNAYET EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

        Olay polise bildirildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yeri inceleme ekipleriyle birlikte olay yerinde çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda, oda içerisinde 1 adet bıçak ve bir adet balta ile boş kolonya kutusu bulundu. Cesedi bulunan kadının üzerinden kesikler olduğu görüldü.

        KİMLİĞİ BELİRLENDİ

        Çalışmayı derinleştiren polis cesedi bulunan kadının Leyla Seyidova adlı kişi olduğunu tespit etti. Polis önce Gülçehre K. İle Feruz Y. Adlı kişileri gözaltına aldı. Çalışmalarda olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Erkin S. de Kadıköy’de yakalandı. 3 şüpheli sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

        AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

        Yapılan çalışmalar sonucunda olayın ayrıntıları ortaya çıktı. İddialara göre evde Gülçehre K. ile Feruz Y. oturuyordu. Bu ikili dairenin bir odasını şüpheli Erkin S.’ye kiralık olarak verdi. Olay günü Erkin S., arkadaşı Leyla Seyidova’yı eve getirdi.

        İddiaya göre ikili arasında daha önce yaşanan bir borç parası yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Erkin S, Leyla Seyidova’yı bıçakladı. Ardından cesedi yok etmek için kolonya ile ateşe verdi. Zanlı olaydan sonrada evden kaçarak Kadıköy’e gitti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan şüphelinin sorgusu devam ediyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ