Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Esin ÖVET / GAZETE HABERTÜRK
GONCA’DAN TAM BİR TÜRK KIZI HAREKETİ

Gonca Vuslateri, “Hiçbir Türk’le evlenmem, bir Türk’ten de çocuk doğurmam” açıklamasının üzerinden daha bir sene değil, yedi ay geçmeden bir Türk’le, Edip Burak Ertoğan ile evlendi. Hem de tam bir Türk kızına yakışır hareket yaparak sosyal medya ağı Facebook’ta ilişki durumunu “Evlendi” olarak değiştirip “A dostlar, bakınız ben evlendim” diye ilan etti.

Türk kadınlarının sevdiği, istediği hareketleri de farkında olmadan sürdüreceksiniz. Bence Gonca bal gibi davullar eşliğinde düğün yapmak; hatta bildiğiniz, ellerine kınalar yakıp “Yüksek yüksek tepeler”i söylemek de istemiştir.

Ama işte ah, o ego yok mu o ego... Farklı olma, “Ben başka mahalledenim” deme çabası. Onun için kasıyorlar da kasıyorlar. Biraz rahat olun hanımlar, beyler. Ne istiyorsanız onu yapın. Eğlenin, keyfini sürün. Kasmayın kendinizi.

EVLİLİĞİ KURTARMAK İÇİN ÇOCUK YAPILMAZ

Evliliği kurtarmak için çocuk yapmaya çalışan insanlar vardır mutlaka etrafınızda. Benim kendimi bildiğim bileli var. Bu ülkenin kanayan yarası. Ünlüler arasında da var maalesef. Son bir aydır Kenan Doğulu ile Beren Saat hakkında, “Evlilikleri çok kötü gidiyor. Çocuk olsun istiyorlar, o da olmuyor. Sırf ilişkilerini kurtarmak için çocuk yapacaklar. Ankara’daki dükkân yüzünden sorunlar da var” sözlerini duyuyor ve çok üzülüyorum.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ