Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Aslı ÖZtürk/ HT CUMARTESİ
aozturk@htgazete.com.tr
Deniz Baysal ilkokul 4. sınıftan beri tiyatro oyunlarında yer alıyor. Kendisini ekranlarda izlemeye başlamamızsa 2011 yılına denk geliyor. Günlük dizi Derin Sular’ın başrol oyuncusu olarak dizilere adım atan genç oyuncu, bu yazın en çok izlenen dizilerinden Kaçak Gelinler’in de başrol oyuncularından. Baysal, evlenmek üzere oldukları erkekleri son anda terk eden 3 genç kadının hikâyesinin anlatıldığı dizide Kainat karakterine hayat veriyor. Yorumlara bakılırsa en çok o beğeniliyor. Güzel olduğu kadar sempatik ve hoş sohbet Deniz Baysal ile aşkı, aldatılmayı ve ilişkileri konuştuk.

Dizideki gibi bir erkeği beklemediği anda, aniden terk ettiğiniz oldu mu?

Yok genelde alıştıra alıştıra terk ediyorum. (Gülüyor.) Ayrılıklar konusunda hassasım çünkü annemle babam da ayrı. Bu sebeple temkinli davranmaya çalışıyorum. İlişkide bir sorun varsa zaten er ya da geç gün yüzüne çıkıyor. İki tarafta ayrılık fikrine sıcak bakmaya başladıktan sonra da ilişki bitiyor. ■ Hiç erkeği çok üzecek bir hareket yapmadınız ya da büyük hesaplar ödetmediniz yani... Kimseyi öyle derinden üzecek bir davranışta bulunmadım. En fazla yediğim yemeğin hesabını ödetmişimdir.

■ Size yapılan en kötü şey neydi?

Aldatılmadım diye biliyorum. İnşallah doğru biliyorumdur. “Çok kötü” diye addedebileceğim bir olay yaşamadım. Karşı tarafın benim kadar yoğun duygular yaşayıp, sevgi pıtırcığı olmadığı ilişkiler yaşadım tabii ki. En kötüsü bu kadar.

■ Karşınızdaki kırılmasın diye sürdürdüğünüz ya da istemediğiniz halde başladığınız bir ilişki oldu mu?

İstemediğim kimseyle ilişki yaşamadım. Bazen ilişki devam ederken sevgimin azaldığı oldu fakat o an ayrılık çok sert geleceği için ilişkiyi devam ettirdim. Karşımdakini kırmayı hiç istemem.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ