Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Günün haberleri 18.02.2016

        Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdumuzun iç ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi ile Sivas ve Kayseri çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Tokat ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun güney kesimleri ile Güneydoğu Anadolu'nun güney ve doğusunda toz taşınımı bekleniyor.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN 1 DOLAR KAÇ LİRA OLDU? 1 EURO KAÇ LİRA OLDU? ÇEYREK ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Dolar cuma günü kaldığı seviyeler olan 2,95 liradan güne 'merhaba' derken, gram altın 115,50 liradan, çeyrek altın ise 184,80 liradan alıcı buluyor.

        İŞTE ALTIN FİYATLARI

        Bugün akşam saatlerinde Başak burcunda bir dolunay oluşacak. Dolunayla birlikte iş, hizmet ve sağlık alanlarımızda çok önemli sonuçlara ulaşabiliriz. Başlattığımız birtakım işlerin karşılığını bu dolunayla beraber alabiliriz. Bazı soyut işlerimizin somut karşılığını görebiliriz. Ya da ilişkilerimizde bunu deneyimlemek isteyebiliriz. “Ne kadar hayal kurduk? Şimdi elimizde ne var?”, bu dolunayda temamız bu olacak.

        GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

        İBB'nin trafik yoğunluk haritasına göre, İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 45

        İŞTE YOLLARDA SON DURUM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ