Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bu yazın saç trendleri

        Ünlü saç ürünleri markaları, sezonun saç trendlerini açıklamaya başladı.

        Profesyonel saç ürünleri konusunda uzman markalardan Schwarzkopf, bu yıl 111'inci yaşını kutluyor. Bu nedenle de yılda iki kez kuaför salonları için hazırladıkları 'Essential Looks' adlı kataloglarında değişikliğe gitmişler. Saç trendleriyle ilgili yön göstermek için hazırlanan katalogda yer alan akımlar bu yıl, Edition 111 adıyla sunuluyor ve ünlü modaevleri ve tasarımcılarla eşleştiriliyor.

        Sabah Cuma'da yer alan habere göre, ilkbahar-yaz sezonunun trendleri, dört başlıkta toplanıyor:

        Glamazon: Egzotik ve kendine güvenli bu seksi trend, 70'lerin sofistike çekiciliğiyle safarinin heyecanını karıştırıyor. Safari tonları, stilleri ve kabile süslemeleri ön planda. Saçlar 70'lerin etkisiyle uzun, hareketli ve gösterişli. Güneş ışığında parlayan ateşli sarı ve kahve tonlar yansıyor. Renkler, doğal ve basitlikten uzak. (İlham kaynağı: Gucci, Cavalli, Louis Vuitton)

        Sunday best: Sezonun asi kıyafetleri, saçlara beklenmedik renkler ve değişik kesimler olarak yansıyor. Saçlar, fileler ve fiyonklarla süsleniyor. Viyole, kızıl ve bakır tonlar bir arada kullanılıyor. (İlham kaynağı: Marc Jacobs)

        80's dance: 1980'ler akımını her an her yerde hissetmek mümkün. Saçlarda da bu nedenle hareketlilik hakim. Dağınık stiller ve hareketli kesimler canlı, turuncu, kızıl ve altın renklerle ortaya çıkıyor. Saç bantları, bereler ve şapkalar saçları süslüyor. (İlham kaynağı: Stella McCartney)

        Rounded form: Başı ve boynu saran, asimetrik saç kesimleri öne çıkıyor. Modern bir görünüm için yuvarlatılmış köşeler, viyole, kızıl, altın ve bakırın koyu tonlarıyla tamamlanıyor. Bu modern ve sade trend, aynı zamanda son derece kadınsı da... (İlham kaynağı: Anne Valerie)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ