Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (18 Haziran 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bu pazar devreye giren Merkür-Satürn karşıtlığıyla düşüncelerimiz negatif olabilir. Sevdiklerimizle anlaşmakta ve iletişim içinde olmakta zorlanabiliriz. Olayların olumsuz yanlarına takılı kalacağımızdan, dar bakış açısından uzaklaşmalı ve söyleyeceklerimize dikkat etmeliyiz. Bir yandan da Güneş-Uranüs olumlu açısıyla değişimleri kolay karşılayabiliriz. Düşüncelerimizdeki negatifliği, farklı alanlara yönelterek bertaraf edebiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kolay etkilenmeye meyillisiniz. Duyacaklarınız sizi çabuk aşağıya çekebilir. Çevrenizdekilerle yapacağınız konuşmalar bunu yenmenize yardımcı olabilir.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sahip olduklarınıza ve hayata negatif yaklaşabilirsiniz. Belki bir borç sizi böyle düşünmeye itebilir. Maddi konularda olumsuz bakmayı bırakmalısınız.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızdaki sorumluluklar ağır gelebilir ve sevdiğiniz insanla olumsuz konuşmalar içinde olabilirsiniz. Değişik fikirler alarak yolunuzda ilerleyin.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda negatif etkilere dikkat edin. Sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Olayları hafife almayı denemeli, değişimlerden korkmamalısınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğiniz için olumsuz düşünce yapısından uzaklaşın. Biraz zorlanabilirsiniz. Sosyal ortamlarda bazı konuşmalar sizi mutsuz edebilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşiniz ve ailenizle ilgili negatif etkilerden uzak durmalısınız. Olayların zor taraflarını görmeye meyillisiniz ve hevesinizi kaybedebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşüncelerinizde karamsarlık oluşabilir. Bazı düşüncelerinizin onaylanmadığı hissine kapılabilirsiniz. Sevdiklerinizden yardım almayı denemelisiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda olumsuz düşünceler içinde olabilirsiniz. Alacak verecek dengesindeki bozulmalar sizi zorlayabilir. Olayları oluruna bırakmalısınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda yapacağınız konuşmalar sizi zorlayabilir. Negatif düşüncelerden uzak durun. Ortaklarınıza karşı söylemlerinize de dikkat edin.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sağlıkla ilgili konularda negatif ve olumsuz davranışlardan uzak durun. İş alanlarınızda da bazı konularda desteklenmediğinizi düşünebilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda olumsuzluklara canınız kolay sıkılabilir. Özel hayatınızdaki bazı konuşmaları gözünüzde büyütebilirsiniz. Değişik planlar yapabilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailevi konularda moraliniz kolay bozulabilir. Negatif düşüncelerden uzak durun. Aile büyükleriniz arasındaki zorlanmalar da canınızı kolay sıkabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ