Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'nın Ceyhan ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ve Ceyhan Cemevi bünyesinde açılan bağlama kursu ilk mezunlarını verdi.
        Ceyhan Cemevi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 3 ay süren bağlama kursu sonrasında kursiyerler, konserde müzikseverler ile bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu konserde, 815 yaş arası 20 kursiyer Türk Halk Müziğinin ezgilerini bağlamalar eşliğinde seslendirdi. Kursiyerlerin bağlama performansı, dinleyiciler tarafından beğeni topladı.
        Ceyhan Cemevi Başkanı Bahadır Odabaşı, "Düzenlediğimiz kültür sanat kurslarıyla her yaştan vatandaşımıza dilediği alanda eğitim alma imkanı sunuyoruz. Kursiyerlerimizin aldığı eğitimi sergilemesi için de dönem sonu konserlerine ev sahipliği yapıyoruz. Bağlama kursiyerlerimizin hazırladığı konserde müzikseverler ile bir araya geldik. Çok güzel bir akşam geçirdik. Bu müzik şölenini bizlere sunan hocalarımıza ve kursiyerlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler