Tatilcilerin dönüş yolundaki yoğunluğu sürüyor
KonyaAfyonkarahisar karayolunda tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle uzun araç kuyrukları oluşmaya başladı.
KonyaAfyonkarahisar karayolunda tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle uzun araç kuyrukları oluşmaya başladı.
Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, Türkiye’nin en önemli kavşak noktalarından biri olan Afyonkarahisar’da dönüş trafiği hareketliliği başladı. Konya istikametinden gelip Afyonkarahisar yönüne doğru seyreden tatilciler, Çay çevre yolu üzerindeki trafik ışıklarında uzun kuyruklar oluşturdu.
Özellikle kavşak noktasında sabitleşen ve metrelerce uzayan araç kalabalığı nedeniyle trafikte ilerlemek zaman zaman zaman aldı. Bölgedeki trafik yoğunluğu ve araçların oluşturduğu uzun kuyruklar drone ile anbean kaydedildi.
Emniyet ve jandarma trafik ekipleri, kavşakta herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması ve akışın hızlanması için önlemlerini artırdı. Yetkililer, sürücüleri takip mesafelerini korumaları, aşırı hızdan kaçınmaları ve trafik kurallarına harfiyen uymaları konusunda uyardı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.