Sivas'ta sağanak; ırmak taştı, yol ve tarım arazilerini su bastı
SİVAS'ın Yıldızeli ilçesinde sağanak yağışla birlikte Yıldız Irmağı'nın taşması sonucu tarım arazileri ve yollar su altında kaldı.
SİVAS'ın Yıldızeli ilçesinde sağanak yağışla birlikte Yıldız Irmağı'nın taşması sonucu tarım arazileri ve yollar su altında kaldı.
Meteorolojin uyardığı Sivas'ta öğleden sonra sağanak etkili oldu. Yıldızeli ilçesinde kırsalda etkili olan sağanak sonrası Yıldız Irmağı'nın bazı bölümleri taştı. İlçeye bağlı Hamzaşeyh ve Karacaören köylerinde ırmağın taşması sonucu taşkın meydana geldi. Sel nedeniyle Hamzaşeyh köyüne ulaşımı sağlayan köprü su altında kaldı, yol ulaşıma kapandı. Karacaören köyünde taşkın nedeniyle köy yolu zarar gördü. Bölgede akarsu yataklarına yakın bölgedeki tarım arazileri de sular altında kaldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.