Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son hali şaşkınlık yarattı - Magazin haberleri
        1

        'O Hayat Benim' dizisi için kilo alan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu (46), dizinin final yapmasının ardından mide küçültme ameliyatı olmuştu. Aynı zamanda uyguladığı diyet sayesinde 58 kiloya kadar düşen Bozoğlu'ndan yeni fotoğraf geldi.

        2

        Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu, ev halini "Bunların hepsi aşktan..." notuyla yayınladı. Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Yeşim Ceren Bozoğlu, yüzündeki değişimle dikkat çekti. Ünlü oyuncunun son görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Bazı takipçileri, Yeşim Ceren Bozoğlu'nun bişektomi (Yanak inceltme ameliyatı) geçirdiğini iddia etti.

        Bozoğlu'na gelen yorumlardan bazıları şöyle:

        -Bahar Şahin sandım.
        -Özge Özpirincçi olmuş adeta.
        -Yeşim Ceren nerede?
        -Tanımak için defalarca baktım.
        -Boşuna demiyorlar 'kilo insanı yaşlı gösteriyor' diye.

        3

        "BABAM BENİ TANIMADI"

        Bozoğlu, daha önce kilolarıyla alakalı şu açıklamalarda bulunmuştu:

        Zayıfladıktan sonra havaalanına annem ile babamı almaya gittim. Annem ile babam beni tanımadı. Babam birkaç kez yanımdan geçti. 'Baba ben buradayım' dedim, öyle tanıdılar. Ben şu an kendimi 23 yaşımda hissediyorum ama bunu sadece kiloya bağlamıyorum.

        4

        Hayatımı daha iyi yönettiğimi düşünüyorum. Kendimi daha pozitif, daha dişi hissediyorum. 110 kilodan 58 kiloya düştüm, toplamda 52 kilo verdim. Kalbiniz güzelse kilo hiç önemli değil. Ben yapı olarak utangaç bir insanım oyuncu olmamın sebebi de o utangaçlığımı üzerimden atmak içindi.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ