Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Yıldırım - İmamoğlu ortak yayını saat kaçta ve nasıl olacak?
        1

        23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde yarışacak iki önemli aday Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun birlikte canlı yayına çıkmaları ile ilgili ilk çağrıyı Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz yaptı.

        2

        Didem Arslan Yılmaz'ın Habertürk TV'de dile getirdiği çağrıda "Bu seçimde yarışacak iki adayın gazetecilerin katılımıyla ekranda projelerini karşılıklı tartışmaları demokrasimize katkı sağlayacaktır" ifadeleri kullanıldı. 

        3

        Ortak canlı yayın çağrısına her iki aday da olumlu yanıt verirken Binali Yıldırım, programın moderatörlüğü için deneyimli gazeteci Uğur Dündar'ı önerdi. Öneriye Ekrem İmamoğlu da sıcak yaklaştı. Ancak Dündar, kendisiyle ilgili tartışmaların ardından moderatörlüğü kabul etmeyeceğini bildirdi.  

         

        4

        10 Haziran'da AK Partili Mahir Ünal ile CHP'li Engin Altay, ortak yayının protokülünü belirlemek üzere bir araya geldi. Toplantının ardından iki isim kameraların karşısına geçerek yayının, 16 Haziran saat 21.00'de gerçekleşeceğini, moderatörün İsmail Küçükkaya olacağını açıkladı.  

         

        5
        6
        7

        İsmail Küçükkaya, ortak yayının moderatörlüğünü bir kadının sunmasının daha iyi olacağı yönünde yapılan eleştirilere  "Kadın duygusunu ve ruhunu herhangi bir kadından daha fazla yansıttığıma inanıyorum" yanıtını verdi.

        8

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Haziran'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu ortak yayını hakkında konuştu. Erdoğan, "Bunun gerçekten son artık kırılma noktası olan Pazar günü o bir haftaya da çok ciddi bir ışık verecektir diye inanıyorum" dedi

        9

        İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu pazar günü ortak yayında buluşuyor. Saat 21.00'de başlayacak program Habertürk TV'de özel konukların öncesi ve sonrası değerlendirmeleriyle yayınlanacak

        10
        11

        Tacikistan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhur İttifakı ve 23 Haziran seçimlerine ilişkin olarak da önemli mesajlar veren Erdoğan, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu arasındaki ortak yayının sonuca ciddi etkileri olabileceğini söyledi.

        12

        Can Baytak çizdi...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ