Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü oyuncu Yılmaz Gruda'nın ölümü için ünlülerden duygusal paylaşımlar... - Magazin haberleri
        1

        Hülya Koçyiğit: Tiyatro ve sinemamızın usta oyuncusu, tiyatro yönetmeni, oyun yazarı ve şair Yılmaz Gruda'nın vefatını üzülerek öğrendim. Film Gibi Hayatlar’daki o sıcacık, içten sohbetin dün gibi... Sevgili Yılmaz Gruda’ya Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

        2

        Demet Akbağ: Yılmaz usta mekânın cennet olsun.

        3

        Selda Alkor: Sevgili gönül dostlarım büyük bir ustayı kaybettik. Güle güle Yılmaz Gruda. Allah'tan rahmet ailesine baş sağlığı dilerim, nurlarda uyusun.

        4

        Işıl Yücesoy: Sayın Yılmaz Gruda, yeriniz doldurulamaz. Allah, rahmet eylesin. Acımız büyük.

        5

        Kerem Alışık: Adı Yılmaz kendi yılmaz, şair, oyuncu... Her Yanıyla tam bir yürek işçisi. Tiyatro sanatının yılmaz emekçisi. Güzel insan, şiir insan, ustam, ağabeyim... Unutmak ne mümkün o sahne heyecanlarımızı, kulis sohbetlerimizi, şiit gecelerimizi... Kalbimden bir gül daha koptu. Ah benim Yılmaz ağabeyim. Alkışların hepsi sana... Mekânın cennet olsun.

        6

        Melek Baykal: Türk tiyatromuzun duayen oyuncularından... Yılmaz Gruda'yı kaybettik. Ailesine yakınlarına sabırlar diliyorum.

        10

        Ayşe Erbulak ise Yılmaz Gruda'nın hayatını kaybetmesiyle ilgili üzüntüsünü dile getirirken sert bir çıkışta da bulundu.

        "Yılmaz Gruda büyüğümüzü kaybetmişiz. Daha 2 gün önce bu fotoğrafı görüp 'Yılmaz Gruda’ya Allah uzun ömür versin' yazmıştım. 3 yaşında filandım tanıdığımda, Dormen Tiyatro’sunun mihenk taşlarından biriydi.

        Tanıyan hepimizde güzel bir yeri olduğuna inanıyorum.
        Oğlum Dağhan Külegeç ile de dizide oynamıştı, bana telefonda 'Tam da Altan’ın torunu, görse gurur duyardı' demişti.

        Sonra hastalandı, araya annemin hastalığı girince gidemedim ziyaretine... Suçluluk duygum ağır, açıkçası utanıyorum da... Neslinin son örneklerindendi.

        Elvan’cığıma sabır diliyorum.
        Son 10 yılda bir kere bile hatırını sormamış kişiler eski birlikte çekilmiş fotolarını koyup “Ahhh Yılmaz Ağabeyim” yazacaklar. Bu günümüzün anma şekli...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ