Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yukatel Adana Demirspor Yılmaz Vural: "Türkiye'nin en iyi takımıyla kafa kafaya oynadık" - Futbol Haberleri

        "Diğer oyuncularımızı görme şansı bulduk. Ortaya konan oyundan memnunum. Türkiye'nin en iyi top oynayan, en iyi hocasına sahip, Türkiye'nin en iyi takımıyla kafa kafaya oynamak önemliydi. İkinci devrede iki pozisyon verdik. Böyle bir maçta böyle önemli oyunculara karşı oynarken çok pozisyon vermeden oynamak önemliydi. Rakibi engelledik ama pozisyon bulmada sıkıntımız oldu. Başakşehir ilk yarıda attığı gollerle sonuca ulaştı. Sonuçta kaybettik. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."

        Yılmaz Vural, bu sezon Süper Lig'de Medipol Başakşehir'in şampiyon olmasını temenni ettiğini belirterek, "Abdullah Avcı'ya bir zaafım var. Abdullah Avcı'nın çok başarılı olmasını isteyenlerden birisiyim. İnşallah farklı bir takım bu sene şampiyonluğa uzanır. Büyük takımlarımızın durumu ortada. 6-8 puan farkla Başakşehir açık ara gidiyor, umarım başarılı olurlar." şeklinde konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ