Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Zendaya ile Tom Holland çifti nişanlandı - Günün magazin haberleri
        1

        2017'de rol aldıkları 'Spider-Man: Homecoming' (Örümcek-Adam: Eve Dönüş) filminde rol alan Tom Holland ile Zendaya'nın set aşkı gerçek olmuştu. İkili, birlikteliklerini 2021 yılının temmuz ayında doğrulamıştı. Mutlu ilişkilerini sürdüren çiftin nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı attığı öğrenildi.

        2

        "ONLARI UYARMIŞTIM"

        Ayrıca 'Örümcek Adam' serisinin yapımcısı Amy Pascal, çekimler başlamadan önce başrolde oynayan Tom Holland ile Zendaya'ya bazı uyarılarda bulunduğunu açıklamıştı.

        Pascal, ikiliye çekimlerin olumsuz yönde etkilenmemesi için gerçek hayatta sevgili olmamaları gerektiğini açıkça söylediğini ifade etmişti.

        3

        "AŞK DEĞİL, İŞ İÇİN BİR ARADASINIZ' DEDİM"

        Amy Pascal, film için seçildiklerinde Holland ve Zendaya'yı ayrı olarak bir kenara çekip, "Filmdeki aşkı gerçek hayata taşımayın. Aşk için değil, iş için bir aradasınız" dediğini söylemişti.

        4

        ONLAR DA YAPIMCIYI DİNLEMEMİŞTİ

        Pascal, bir önceki 'Örümcek Adam' serisinde süper kahramanı canlandıran Andrew Garfield ile Emma Stone'a da aynı uyarıda bulunduğunu belirtmişti. Ancak ne onlar ne de Holland ile Zendaya, yapımcıyı dinlemeyerek, gerçek hayatta da birbirine aşık olmuştu.

        5

        "BENİ GÖRMEZDEN GELDİLER"

        Ünlü yapımcı, "Film çekimleri sırasında senaryo gereği yaşanan aşkın gerçek hayata taşınmasının işi etkileyeceğini düşünüyordum. Uyarımın nedeni bu düşüncemdi ama hepsi beni görmezden gelip, filmdeki sevgili rollerinden sonra gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladılar" demişti.

        Fotoğraflar: AP, Reuters

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ