Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zeynep Bastık: Düğünde üç gelinlik giyeceğim - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Üç yıldır aşk yaşadığı ve aynı zamanda menajerliğini üstlendiği Tolga Akış ile 7 Temmuz'da Çeşme'deki bir otelde dünyaevine girecek olan şarkıcı Zeynep Bastık, provalara başladı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Bastık, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        2

        "ÇOK HEYECANLIYIZ"

        27 yaşındaki şarkıcı, "7-8 gün kaldı... Geldik bir saç ve makyaj provası yaptık. Şimdi dönüyorum. Ailecek çok heyecanlıyız. Düğün Çeşme'de olacak. İlişkimiz de zaten ilk orada başlamıştı. Biraz anlamlı olsun istedik" ifadelerini kullandı.

        3

        "YAKIN ARKADAŞLAR VE AİLE OLACAK"

        Düğünü daha önce planladıklarını fakat pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldıklarını söyleyen Zeynep Bastık, "O şartlarda mümkün değildi. Herkesin aşılandığı bir dönemde yapmamız daha sağlıklı... Yakın arkadaşlar ve aile olacak. Üç gelinlik giyeceğim; Nikah, eğlence ve gece sonu ayrı olacak" dedi.

        4

        "SPORA AĞIRLIK VERDİK"

        Bastık ayrıca düğün öncesi Akış ile sıkı bir diyet ve spor programına girdiklerini belirterek, "Yaza girdik, bir toparlanalım dedik. İkimiz de spora ağırlık verdik. Güzel ve fit olalım, sağlıklı görünelim istedik" ifadelerini kullandı.

        5

        İKİNCİ KEZ "EVET" DEDİ

        Öte yandan yaptığı coverlar ile popüler olan şarkıcı Zeynep Bastık, mayıs ayında uzun bir süredir birlikte olduğu reklamcı nişanlısı Tolga Akış'tan evlenme teklifi almıştı. Sevgilisine ikinci kez 'Evet' yanıtını veren Bastık, gözyaşlarına hakim olamamıştı. Akış'ın sürprizi karşısında duygusal anlar yaşayan Zeynep Bastık, mutluluğunu takipçileriyle paylaşmıştı.

        6

        "İLİŞKİMİZİN BEŞİNCİ GÜNÜNDE EVLENME TEKLİFİ ETTİ"

        2018 yılında aşk yaşamaya başladığı Tolga Akış ile 2019'da nişanlanan ünlü şarkıcı, "Tolga mesleğinde öngörüsü çok yüksek biridir ama özel hayatında bu kadar öngörülü olacağını düşünmedim. Daha ilişkimizin beşinci gününde evlilik teklif etti. Ben nasıl 'Evet' dedim, bilmiyorum. Sadece kalp ve inanmışlık... Mantık, bilinç yok" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "BU FOTOĞRAFA İKİ KİŞİ DAHA EKLENSİN İSTİYORUM"

        Takipçilerinin sorularını yanıtlayan Bastık, "En büyük hayaliniz ne?" sorusuna, "En başta sağlıklı ve huzurlu olmak istiyorum. Hayatlarınızın içinde uzun yıllar şarkı söyleyerek, varolmak istiyorum. Yaşamım boyunca gücümü iyiye ve iyiden yana kullanabilmek, bir gün ölüp gittiğimde arkamda kalıcı şeyler bırakabilmek ve sevgiyle hatırlanmak istiyorum. Ve bu fotoğrafa en az iki kişi daha eklensin istiyorum. Başka da bir hayalim yok" şeklinde cevap vermişti.

        8

        "ÖZLEM DUYUYORUM"

        Şarkıcı, geçtiğimiz senelerde Habertürk'e yaptığı açıklamalarda ise şu ifadeleri kullanmıştı:

        Hiç romantik değilim. Hayatımda bir defa aşık olmuşum ya da olmamışımdır. Aşk sözleri de yazıyorum ama özlem duyduğum için. Birine deliler gibi aşık olup, onun için şarkı yazmak nasıl olurdu diye düşünüp yazdığım birkaç parça var.

        Bazıları da, 'Off gerçekten böyle hissediyor olsam ya...' diye yazdığım şeyler. Bana samimi geliyor aslında çünkü özlem duyuyor ve bir gün yaşamayı istiyorsun.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ