Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 1 Haziran İstanbul iftar saati: Bugün iftar saat kaçta? İşte İstanbul iftar ve sahur vakti

        İstanbullular Ramazan ayının 17. gününde iftara hazırlanıyor. İstanbul'da bugün iftar saat kaçta yapılacak, oruçlar saat kaçta açılacak? gibi sorular araştırılıyor.1 Haziranİstanbul iftar ve sahur vakitleri haberimizde.

        İstanbul için Diyanet İmsakiye yayınlanmıştı. Ramazan imsakiyesinde İstanbul için ezan saatleri belirlendi. İşte 1 Haziran İsatanbul ezan saatleri...

        İSTANBUL İFTAR SAAT KAÇTA? 1 HAZİRAN 2018

        İstanbul'da iftar saati merak ediliyor. Dün İstanbul'da iftar vakti 20.36 olarak oruçlar açıldı, iftar yapıldı. Bugün 1 Haziran 2018 İstanbul'da iftar saati 20.36. İstanbul'da bugün iftar saatinde değişiklik olmayacak.

        REKLAM

        İSTANBUL SAHUR VE İMSAK VAKTİ SAAT KAÇTA?

        İstanbul'dasahur ve imsaksaati merak ediliyor.Bugünİstanbul'daimsak vakti03.32 olarak oruçlar niyet edildi. Yarın2 Haziran 2018 İstanbul'daimsak saati 03.31.

        GÜNÜN DUASI

        Allah'ım! Bu günde ayak sürçmelerimden dolayı beni cezalandırma; hata ve yanlışlarımı bağışla. Bu günde beni bela ve afetlerin hedefi etme; izzetinle, ey Müslümanların izzeti!

        GÜNÜN AYETİ

        Allah'a ve Elçisi'ne inanın ve O'nun size emanet olarak tevdi ettiği şeylerden başkaları için harcayın; çünkü sizden imana eren ve (Allah yolunda) sınırsızca harcayanlar büyük bir mükafat göreceklerdir.

        Hadid, 7

        GÜNÜN HADİS-İ

        "Ramazan ayında, hasta veya ruhsat sahibi olmaksızın kim bir günlük orucunu yerse, bütün zaman boyu oruç tutsa bu orucu kaza edemez."

        Buhârî

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ