Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel 17 yaşındaki çocuk, üvey babasını öldürdü! | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Çanakkale'nin Biga ilçesinde 17 yaşındaki çocuk tartıştığı üvey babasını av tüfeğiyle öldürdü.

        İHA'nın haberine göre korkunç olay, Biga ilçesine bağlı Kocagür köyünde dün gece saatlerinde meydana geldi. Kocagür köyünde işçi olarak çalışan Emrullah Çiloğlu (37) ile eşi Hatice Çiloğlu arasında tartışma çıktı.

        TÜFEKLE ATEŞ ETTİ

        Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Hatice Çiloğlu'nun oğlu Y.S.A. da tartışmaya dahil oldu. Kavgaya dönüşen olayda av tüfeğini ateşleyen Y.S.A., üvey babası Emrah Çiloğlu'nu sırtından ve başından yaraladı.

        GÖZALTINA ALINDI

        İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahaleye rağmen Emrah Çiloğlu'nun hayatını kaybettiği öğrenildi. Y.S.A. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

        *Temsili fotoğraf: İHA

        ÖNERİLEN VİDEO

        Hatay'da su dolu inşaat temeline düşen 2 kardeş toprağa verildi

        Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yaklaşık bir metre derinliğinde su dolu inşaat temeline düşerek boğulan Ömer (5) ve İsmail Sert (3) kardeşler, toprağa verildi. (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ