Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 2017 yılının magazin olayları
        1

        Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Ünlüler dünyası için 2017 yılı çok hareketli geçti. Bazı gelişmeler Türkiye gündemine de taşındı.

        Murat Başoğlu'nun yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal görüntüleri... Yeşim Salkım'ın Gülben Ergen'e söylediği sözler... Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen'in korumalarının, kendilerini görüntüleyen muhabiri gasp etmesi ve Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in evlenmesi ve Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraf öne çıkan gelişmelerden bazılarıydı...

        Yılın en çok konuşulan magazin olaylarını sizin için derledik...

        2

        SIA'DAN ŞANTAJCILARA YANIT
        Dünyaca ünlü müzisyen Sia, çıplak fotoğraflarını satmaya çalışanlara öyle bir cevap verdi ki, adeta yer yerinden oynadı!

        3

        Çıplak bir şekilde balkonda olduğu sırada çekilen bir fotoğrafını hem Twitter hem de Instagram hesabından paylaşan Sia, “Birileri açıkça benim çıplak fotoğraflarımı fanlarıma satmaya çalışıyor” diye yazdı.

        4

        Sia fotoğrafın altına, “Paranızı tutun, burada bedavası var” notunu düştü. Fotoğrafın açıklamasına, “Everyday is Christmas” da (Her gün Noel) yazan Sia, yeni çıkacak Noel albümünün adını eklemeyi de ihmal etmedi.

        5

        Şantajcıların planını bozan Sia, cesur adımıyla hayranlarından da büyük takdir topladı. Sia’nın paylaşımı, 2 saatten az bir sürede 160 binden fazla beğeni alırken, fotoğrafa adeta yorum yağdı.

        6

        Sahnede yüzünü sarı bir perukla gizleyen Sia’nın, paylaşılan fotoğrafta, çıplak şekilde sırtını güneşe döndüğü görülüyor.

        13

        Hırsızlar tarafından tecavüze uğramaktan kılpayı kurtulduğunu belirten 36 yaşındaki yıldız şunları söyledi: İçlerinden biri bacaklarımı tutuyordu, ben de korkudan ne yapacağımı bilmez bir haldeydim, üzerimde kıyafetlerim de yoktu. Beni yatağın önüne doğru çekti ve işte o an kendi kendime ‘Tamam, bana tecavüz edecekleri an bu’ dedim. Kendimi zihinsel olarak bu korkunç gerçeğe hazırlamıştım ki sonrasında vazgeçti.

        14

        Bacaklarımı bantladı ve elindeki silahı kafama doğrulttu. O an dua etmeye başladım. Kourtney’nin yatağın üzerindeki cansız bedenimi gördüğünde nasıl hissedeceğini düşündüm. Sonrasında onlara ‘Bizi öldürecek misiniz?’ diye sordum.

        15

        ‘Bir bebeğim ve ailem var lüften yaşamama izin verin’ diye onlara yalvardım. Ancak beni anlamıyorlardı. Onlara paramın olmadığını söyleyince, beni koridora sürüklediler o zaman adamların elindeki silahı net bir şekilde gördüm. Silaha ve merdivenlere baktım. Beni arkamdan vurup atabilirlerdi. Kaçmak için kendime fırsat arıyordum ama bu durumdan kurtulabileceğime dair hiçbir belirti yoktu.

        16

        "SOYGUN REKLAM İÇİN YAPILDI" DEMİŞLERDİ
        Otelin özel güvenlik uzmanı Stanulis, soygunun düzmece olduğunu iddia etmişti. İngiltere’de yayımlanan Daily Mail’e konuşan Stanulis, “Bu ya binanın içerisinde birinin işi ya da bir reklam malzemesi. Çünkü bina çok güvenli. Birileri bu 5 adama para verip Kardashian yalnızken binanın içine almış olmalı" yorumunu yapmıştı.

        17

        MURAT BOZ VE ESER YENENLER'İN KAÇAMAĞI
        Murat Boz, Emirgan’daki bir mekanda komedyen Eser Yenenler ve ortak arkadaşlarıyla buluştu.

        18

        Gruba ilerleyen saatlerde, yarışmacısı oldukları moda programı ile tanınan Nihal-Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez isimli sarışın bir güzel eşlik etti.

        19

        Grup, mekândan gece yarısı ayrı ayrı çıktı. Erdal isimli şoförünü yanına alıp cipinin direksiyonuna geçen Boz, güzelleri kastederek Yenenler’e, “Gönder gelsin kardeşim” diye seslendi.

        20

        Ekip eğlenceye, genç komedyenin Levazım’daki lüks bir sitede bulunan villasında verdikleri, Boz’un şarkılar da söylediği partiyle devam etti.

        21

        Sabaha kadar süren parti bitimi villadan ayrılan Candan kardeşler ile Bitmez, karşılarında muhabirleri görünce büyük şok yaşadı. Bu sırada sitenin güvenlik görevlileri basın mensuplarını tehdit etti. Gazetecilerin geldiğini öğrenince kapıdan geri dönen Murat Boz ise geceyi kankasının evinde geçirdi.

        22

        Bu olaydan sonra Aslı Enver, Murat Boz'dan ayrıldı. Ancak çift bir süre sonra barıştı.

        23

        AMCA-YEĞEN SKANDALI!
        Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın, Bodrum'daki skandal görüntüleri sadece bu yıla değil, Türk magazin tarihine damga vuran olayların başında geliyor.

        24

        Görüntülerin ardından, hakkında dava açılan Murat Başoğlu ifadesinde, “Kadının adı Olga’ydı. Plajda ayaküstü tanışıp seviştik” demişti. Yeğeni de, kadının kendisi olduğunu reddetmişti.

        25

        Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı ise ifadesinde: “Görüntülere bakar bakmaz teknedeki kadının karım olduğunu anladım. Yıkıldım. O kadın, Olga falan değil. Burcu’nun ta kendisi! Ahlaksız ve reziller.” dedi ve ardından boşanma davası açtı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı da Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında "hayasızca hareketlerde bulunmak" suçundan soruşturma başlattı.

        26

        Hande Bermek bu olaydan sonra Murat Başoğlu'ndan boşandı.

        27

        Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

        28

        BURAK ÖZÇİVİT İLE FAHRİYE EVCEN EVLENDİ
        'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen törenle dünya evine girdi.

        29

        Fahriye Evcen 3,5 yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Burak Özçivit ile 29 Haziran'da evlendi.

        30

        Çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıyarken, damadın şahitliğini yapımcı Timur Savcı, gelinin şahitliğini ise Banu Savcı yaptı.

        31

        Düğüne, Kerem Bürsin-Serenay Sarıkaya, Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal gibi ünlü çiftler katıldı.

        32

        Bununla birlikte, Fahriye Evcen'in nikah esnasında giydiği gelinlik ve Burak Özçivit'in damatlığı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Sosyal medyada yayınlanan ilk karelerin ardından, kullanıcılar yeni çiftin gelinlik ve damatlığı için geçen yıl dünya evine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan esinlenildiğini iddia etti.

        33

        Fahriye Evcen'in ve Neslihan Atagül'ün gelinliklerinin ve saç modellerinin neredeyse aynı olduğu yorumları yapıldı. Bu durumdan rahatsızlık duyan Fahriye Evcen, günler süren polemiğe yol açan o gelinliği diken Raşit Bağzıbağlı’yla dostluğunu noktaladı. Fahriye Evcen, Instagram’da Raşit Bağzıbağlı’yı takipten çıkardı. Ancak bu haberin sosyal medyada yayılması üzerine yine aynı mecrada gelinlikli bir fotoğrafını paylaşarak Raşit Bağzıbağlı ve ekibine teşekkür etti.

        34

        ADRIANA LIMA - METİN HARA BİRLİKTELİĞİ
        Bu yılın en bomba magazin olaylarından biri de, yazar Metin Hara ile dünyaca ünlü top model Adriana Lima'nın aşk yaşamaya başlamasıydı.

        35

        Bodrum'da el ele görüntülenen çiftin beraberliğiyle ilgili olarak 'reklam aşkı' yorumu sıkça yapıldı.

        36

        Çıkan her olumsuz yorumdan sonra Hara ve Lima, aşklarını sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla güçlendirdi.

        37

        Lima, kısa bir süre önce de sevgilisi Hara'nın paylaştığı bu fotoğrafa, "Dünya senin gibi daha fazla kalbe ihtiyaç duyuyor. Seni tüm ruhumla seviyorum güzel, yakışıklı ve seksi adam..." notunu düştü. Ünlü modelin bu yorumu sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

        38

        İkili son olarak Miami'de böyle görüntülenmişti.

        39

        ALİŞAN İLE EDA EROL'UN NİŞAN ATMASI
        Müzmin bekar Alişan, Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile aşk yaşamaya başlamış ve kısa bir sonra da nişanlanmıştı.

        40

        Evlilik tarihini de Ekim olarak belirleyen çift şok bir kararla ayrıldı.

        41

        Eda Erol, Instagram hesabından paylaşılan notla ayrılığı duyurdu: Çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık. Her şey için teşekkür ederim

        42

        Alişan çıkan haberlerden sonra sessizliğini bozdu ve Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Maalesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik. Onlar bizleri barıştırmak için gerekli çabayı sarfettiler sağolsunlar. Ama iki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz. Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs ya da karşılıklı iddialar beklemeyin. Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri ve ailesi. Tüm basın mensuplarından ricam bu süreçte ilişkimizle ilgili kuracağınız her cümle birey olan ve ayrılık kararını alan bizlerden daha çok ailelerimiz üzmektedir. Biz onları zaten üzdük. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesinizi istiyorum.

        43

        EŞİNDEN BOŞANMADAN ÖNCE SELİN İMER İLE AŞK YAŞAYAN MUSTAFA CECELİ
        Eski eşi Sinem Gedik'ten boşandıktan bir hafta sonra Selin İmer'le evleneceklerini açıklayan Mustafa Ceceli uzun süre magazin gündemini meşgul etti.

        44

        Boşanmadan önce Selin İmer ile birlikteliği ortaya çıkan ünlü şarkıcıya, kendilerine 'cecelist' adını veren hayranları sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Ceceli'nin, İmer ile fotoğraflarını gören hayranları olumsuz yorumlar yağdırdı.

        45

        Ceceli ve İmer, 11 Temmuz'da aile arasında yapılan sade bir törenle evlendi.

        46

        SEVGİLİSİ EVLİ ÇIKTI
        Ebru Şallı, hiç şüphe yok ki bu yılın en çok konuşulan ünlülerin başında geliyor. Önce Arda Turan ile yazışmaları sosyal medya düştü, ardından da 'çıplak fotoğraf şoku' yaşadı.

        47

        Son olarak ise, sevgilisi Uğur Akkuş'un evli olduğu ortaya çıktı. Eş Gonca Akkuş hatta hamile olduğunu ve bu olaydan sonra çocuğunu aldırdığını açıkladı.

        48

        Çıkan haberlerden sonra Uğur Akkuş, Ebru Şallı’yla ortak bir basın açıklaması yaptı.

        49

        İşadamı, Şallı’yla 3 aydır görüştüklerini, evliliğinin ise 3 yıl önce sona erdiğini öne sürdü: “Biz 3 aydır seviyeli, dürüst, doğru, saygılı bir ilişki içindeyiz. Her şey açık ve ortada. Kimse kimseyi kandırmadığı gibi bir dava süreci olduğu için insanların özel hayatını etkilememek ve evlilik kurumuna duyduğumuz saygıdan dolayı zamanı gelince gereken detayları konuşmayı uygun görüyoruz. Ancak 3 yıl önce biten bir evlilik ve boşanma süreci olduğu için detayların fazla konuşulmamasını ümit ediyoruz.”

        50

        Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un bu açıklamasından sonra, Gonca Akkuş, 'Duymayan Kalmasın' programına bağlanarak olay yaratacak açıklamalarda bulundu:

        51

        * Benim arabamla, benim paramla, benim şoförümle alışverişe çıkıyor.

        * Benim için 'akli dengesi bozuk' demişler, istedikleri devlet hastanesine gidip istedikleri raporu alabilirim...

        52

        *Kıskançlık yüzünden beni darp etmişti. Bu zina olayı ortaya çıkınca dava açtım.

        * Bu olayda asıl suçlu olan benim eşimdir. Bana çıkıp 'Ben aşık oldum Gonca' deseydi, 'tamam' derdim.

        53

        * 3 yıldır süren bir boşanma davası yok. Bir yıl önce dava açtım. 3 yıllık bir boşanma davası varsa neden çocuk yapalım. Ben çocuk aldırdım.

        * Eşim bana bir gün Whatsaap'tan 'Ebru Şallı'nın, fotoğrafları çıkmış' dedi. Sonra internete baktım, bulamadım. Eşim bana fotoğrafları gönderdi. 'Bu o değildir' dedim. 'Hayır o sezaryen izi var' dedi. Eşim bana fotoğrafları gönderdiğinde henüz medyaya düşmemişti. Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraflar eşime atılmış olabilir.

        54

        * Ebru Şallı ile tanıştıktan sonra bana üçüncü çocuk için ısrar etmeye başladı. Yaptık ve oldu. Sonra bu olay patladı ve ben çocuğu aldırdım.

        55

        ITIR ESEN'E ŞOK ÜZERİNE ŞOK!
        Miss Turkey 2017 Yarışmasında birinci seçilen Itır Esen'in tacı, sosyal medyada 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı bir paylaşım nedeniyle geri alındı.

        56

        Miss Turkey basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre; "Miss Turkey World" kraliçesi seçilen Itır Esen'in Twitter üzerinden 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı bir paylaşımın incelemeye alındığı kaydedildi.

        57

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu, kuruluş amacı Türkiye'yi dünya çapında tanıtmak ve imajına katkıda bulunmak olan yarışmanın organizasyonunun böyle bir paylaşımı kabul etmesinin mümkün olmadığını ifade etti. Sandıkçıoğlu, bu paylaşımı nedeniyle Itır Esen'in tacının geri alındığını bildirdi.

        58

        Esen'in tacının alınmasının ardından jüri puanlamasına göre ikinci olan Aslı Sümen birinci, puan sıralamasında üçüncü olan Pınar Tartan ikinci, dördüncü sırada olan Yasemin Çoklar ise üçüncü oldu.

        59

        Tweet ortaya çıktıktan sonra büyük tepki çeken Itır Esen hakkında 15 Temmuz gazisi 33 kişi 1'er kuruştan 33 kuruşluk tazminat davası açtı, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

        60

        MUHABİRİ EZDİ!
        Oktay Kaynarca, Bebek trafiğinde, üzerine otomobil sürdüğü bir gazetecinin yaralanmasına yol açtı.

        61

        Evinden, yanında bir kadın arkadaşıyla ayrılan ünlü oyuncu, o sırada fotoğrafları çekilince sinirlendi.

        62

        Muhabirleri gören genç kadın öne eğilip yüzünü gizlemeye çalışırken, Kaynarca direksiyonu gazetecilerin üzerine kırdı.

        63

        Araç, Milliyet muhabiri Seçkin Şenvardar’ın ayaklarının üzerinden geçti. Olay sonrası ayağında doku travması oluşan Şenvardar, iki gün iş göremez raporu aldı.

        67

        Tuzlama hareketi meşhur olmadan önce Instagram'da 300 bin takipçisi olan Nusret'in şu an 9,4 milyon takipçisi bulunuyor.

        68

        GÜLBEN ERGEN İLE ERHAN ÇELİK ARASINDA GERİLİM
        Gülben Ergen ile Erhan Çelik iki yıl süren evliliklerini geçtiğimiz yıl tek celsede bitirmişti. Gülben Ergen, evliliğini sürpriz bir şekilde sonlandırdıktan sonra eski eşi Erhan Çelik ile ilgili olarak İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu.

        69

        Mahkeme 4 Ekim tarihinde, Erhan Çelik'in, Gülben Ergen'e "şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeşi içeren söz ve davranışlarda bulunmaması", Ergen'in "konutuna, bulunduğu yerlere, işyerine, çocuklarına, çocuklarının bulunduğu yerlere ve okullara '50 metreden fazla yaklaşmaması' için uyarılmasına" karar vermişti.

        70

        Gülben Ergen'in Erhan Çelik hakkında aldırdığı tedbir kararının ardından sunucu Erhan Çelik de karşı atağa geçti. Erhan Çelik'in avukatı, İstanbul 14. Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulunarak Gülben Ergen hakkında tedbir kararı aldırdı. Buna göre Gülben Ergen, Erhan Çelik'in evine ve işyerine 50 metreden fazla yaklaşamayacak.

        71

        Ayrıca Ergen, Erhan Çelik'e yönelik olarak şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak. Ayrıca şiddete uğramamış olsa bile Çelik'in yakınlarına, tanıklarına ve kişisel ilişki kurulmasına ilişkin haller saklı kalmak üzere çocuklarına yaklaşamayacak.

        72

        İhlalin devamı halinde ise her tekrarda bu sürenin 15 günden 30 güne kadar zorlama hapis cezasına dönüştürülebileceğine de vurgu yapmıştı. Ayrıca mahkeme, Gülben Ergen'in Erhan Çelik'i iletişim araçlarıyla veya sair surette rahatsız etmemesine de karar vermişti.

        73

        Ayrıca Ergen, Erhan Çelik'e yönelik olarak şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak. Ayrıca şiddete uğramamış olsa bile Çelik'in yakınlarına, tanıklarına ve kişisel ilişki kurulmasına ilişkin haller saklı kalmak üzere çocuklarına yaklaşamayacak. Mahkeme Gülben Ergen hakkındaki tedbirin 3 ay süreyle uygulanmasına karar verirken, tedbir kararına aykırı hareket etmesi halinde ise 3 günden 10 güne kadar zorlama hapis cezası verilmesine hükmetmişti.

        74

        Erhan Çelik, Ergen'in tedbir kararı aldırmasından sonra Instagram hesabından şu açıklamayı yapmıştı: "Birlikte olduğumuz süre içerisinde kendi evladımdan ayırmadığım hatta bana baba diyen çocukları sözde korumak adına karar aldırmış. Neymiş? Çocuklarına zarar verebilirmişim! Allah neden ıslah etmiyor bunu bilmiyorum ama mutlaka bir nedeni vardır. İki buçuk yılı evli 5 yıl oturduğum sitede hala pek çok görüştüğüm komşum ve dostum var. Geçenlerde yine yakın bir dostumu görmek için gittiğim sitede aracının sileceğine bir kartpostal bıraktım. Doğum günümde bana verdiği, üzerinde evlatlarımızın, benim ve kendisinin adının yazılı olduğu...

        75

        Hani Sabah Gazetesi manşet yaptı ya, o haberdeki kartpostalın aynısı. Ancak biliyorsunuz; o kartpostalda evliyken gayrı ahlaki ilişki yaşadığı, kendisi de evli olan Tolga Duğles ve kızının adı yazılıydı. Meğer aynı günlerde aynı kart postalı evli sevgilisine de onun ve kızının adını yazarak vermiş. Bu kartpostalı aracının sileceğine bırakmamdan hareketle şimdi çocuklarının can güvenliği yok diye mahkemeye başvurmuş. Üstüne üstlük bunu yaşadığı gayri ahlaki ilişkiyi sansürleyerek bir kez bile haber yapmayan yazı yazdığı grubu haber yaptırmış. Meğer evine de saldırılmış, kırılmış, dökülmüş. Sözde ev ve aracına yapılan saldırı kamera kayıtlarıyla mevcutmuş ve bunu yapanı biliyormuş. Doğrudur, hem evde hem de sitenin her noktasında kameralar var. Bunu bağlı bulunduğu gruba haber yaptıran ama ne evine ne de arabasına saldırı görüntülerini ortaya çıkarmayan, yayınlatmayan kişi bu ülkenin görebileceği en büyük iftiracıdır.

        76

        İş yargıda deyip insanları aptal yerine koyamazsınız. Madem hem ev hem de aracınıza saldırı görüntüleri var; laf kalabalığı, anneyim, çocuklarım demez bunu yapanı ifşa edersiniz. Ama amaç başka. Kafa bulandırma, hedef saptırma. Evliyken, evli biriyle ilişki yaşayıp bunun delilleri ile ortaya çıkması üzerine algıyı önce yıllardır husumeti olan kadınlara, ardından arabasında ne zaman yapıldığı belli olmayan çiziklerden yola çıkarak "arabam bıçaklandı" gibi abartılı durumlara getiriyor. Ev ve aracına saldırı kamera görüntülerini vakit kaybetmeden yayınlamayan müfteridir, iftiracıdır ve artık bildiğiniz gibidir. Vesselam..."

        77

        YEŞİM SALKIM'DAN GÜLBEN ERGEN'E ŞOK SÖZLER
        Yeşim Salkım, geçtiğimiz aylarda iki farklı magazin programına telefonla bağlandı ve yaptığı açıklamalarla yer yerinden oynadı!

        78

        Ağlayan ve konuşurken sesi titreyen Salkım, “Onun kasetlerini ilk gören kişi benim. Ben otel odalarında basılmadım, onun gibi kimsenin metresi olmadım” sözleriyle eski eşi Hakan Uzan’dan boşanmasından sorumlu tuttuğu Gülben Ergen’i hedef aldı.

        79

        “O kadının başka bir yuva yıkmasına artık izin vermeyeceğim” diyen Salkım, sosyal medyada kendisini mahkemeye vereceğini açıklayan Ergen’e meydan okudu.

        80

        Şarkıcı, “Bu dünya ikimize fazla kızım, büyük hesaplaşma başladı. Ölene kadar senin peşini bırakmayacağım. Senin ben nelerini dökeceğim ortaya!” dedi.

        81

        Gülben Ergen ise dava açtı.

        82

        'BEN HASTAYIM ÇOCUK SAKAT DOĞAR'
        Mehmet Ali Erbil, ağustos ayında Nişantaşı'ndaki bir otelin çıkışında şarkıcı Nevin ile görüntülenmişti.

        83

        Bir ay sonra, Nevin ve Erbil hakkındaki bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Nevin'in hamile olduğu öne sürüldü ve şarkıcı bu haberleri doğruladı. Nevin, Mehmet Ali Erbil'in baskısı yüzünden çocuğu aldırdığını söyledi.

        84

        Şarkıcı, Erbil'in sözlerini şöyle açıkladı: "Hamile olduğumu 30 Ağustos’ta öğrendim. Şu an 6.5 haftalık hamileyim. Mehmet Ali çocuğu doğurmamı istemiyor. ‘Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler’ diyor."

        85

        Nevin'in bu açıklamalarından sonra Mehmet Ali Erbil de suskunluğunu bozdu. Erbil, "Benim için aile kavramı çok önemli bugüne kadar eşlerime olsun çocuklarıma olsun hep korumacı oldum, hep saygılı davrandım. Bu konularda konuşmak istemiyorum. Ama artık olaylar öyle bir raddeye geldi ki bir çocuk bir yavru iki insanın sevgisinden oluşur, böyle bir şey yok ortada. İki, üç kez görüştüğüm insandan ben nasıl çocuk sahibi olabilirim? Bugüne kadar böyle bir şey yaşamadım, böyle bir şey yaşamam da. Ama daha önceki çocuklarım sevgiden doğmuş parçalarım. İş başka raddeye geldi 2. el arabaya kadar istediler benden. 260 bin TL değerinde. Nevin hamileliği sonlandırdı." dedi.

        86

        Ama olay daha da büyüdü ve Nevin bu açıklamalardan sonra bir kez daha konuştu: "Onu Allah’a havale ettim. 30 Ağustos’ta hamile kaldığımı öğrendim. Onu aradım, test sonucunu gönderdim. ‘Ben hastayım çocuk sakat doğar’ gibi laflar etti. ‘Ben senden en ufak bir şey istemiyorum sadece ismini ver’ dedim. Hastaneye abisi Mustafa Erbil ve bir arkadaşı geldi. Çantama da 5 bin dolar atmışlar.”

        87

        GAZETECİYİ GASP ETTİRDİ
        Bu yılın sürpriz aşklarından biri de Tuba Büyüküsütün - Umut Evirgen birlikteliğiydi.

        88

        Tuba Büyüküstün, Onur Saylak'tan boşandıktan sonra işletmeci Umut Evirgen ile bir mekanda görüntülendi. Evirgen’in korumaları durumu fark eder etmez Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak’ın içinde olduğu aracı kovalamaya başladı.

        89

        Baltalimanı’nda aracın önünü kesen korumalar silah göstererek muhabirin fotoğraf makinesini gasp etti. Tüm çabasına rağmen makinesini geri alamayan Bayrak, olay sonrası Sarıyer Asayiş Büro Amirliği’ne giderek Evirgen ve korumalarından şikâyetçi oldu.

        90

        22 Haziran'da tutuklanan Evirgen ve iki koruması hakkında 15'er yıl hapis istemiyle iddianeme düzenlenmişti.

        91

        Duruşmada savunma yapan Evirgen'in avukatı Nail Gönenli, "Olayda müvekkillerin kameranın mülkiyetini kendilerine geçirme kastı veye amacı yok, tamamen fotoğrafların istenmesi durumu. Bu nedenle yağma suçunun kanunda belirtilen unsurları oluşmamıştır. Ayrıca şikayetçiler de şikayetinden vazgeçti. İddia edilen silah ne görüntülerde ne de başka bir yerde bulunamadı. Müvekkillerimin tahliyesini talep ediyorum" dedi.

        92

        Daha sonra söz alan duruşma savcısı da sanıkların tahliyesini istedi. Kısa bir aranın ardından duruşmayı başlatan mahkeme sanıkların tahliyesine karar verdi.

        93

        Ünlü işletmeci tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Daha sonra ise Büyüküstün sevgilisine tanık oldu ve şikayetin geri çekilmesi üzerine Evirgen beraat oldu.

        94

        HARUN KOLÇAK HAYATINI KAYBETTİ
        Usta sanatçı Harun Kolçak, Temmuz ayında hayatını kaybetti. Prostat kanseri tedavisi gören şarkıcı Harun Kolçak'ın doktoru, "Prostat kanseri ile ilgili görmüş olduğu tedavi süreci vardı. Genel olarak vücudun iflasıyla ilgili bir durum. Sevenlerinin başı sağolsun" dedi.

        95

        Harun Kolçak, Bursa'daki Asım Kocabıyık Camisi'nde düzenlenen törenin ardından annesinin yanında toprağa verildi.

        96

        SELFIE REZALETİ!
        Cenaze töreni sırasında bazı kişiler, diğer ünlü cenaze törenlerinde olduğu gibi tabut önünde fotoğraf çektirme yarışına girdi.

        103

        Sıla'yı en önden izleyen Ahmet Kural, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Onu en önde izlemek mutluluk verici. Çok terledim heyecandan. İlk kez izleyeceğim Sıla Hanım'ı. İlişkimiz çok güzel gidiyor. Bir arkadaş ortamında tanışmıştık" dedi.

        104

        CANER ERKİN İLE ŞÜKRAN OVALI DÜNYA EVİNE GİRDİ
        Oyuncu Şükran Ovalı ve Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, 1 Ocak'ta Roma’da evlendi. Çiftin yakın dostlarının katıldığı nikah töreninde, Şükran Ovalı ve Caner Erkin hayatlarını birleştirdi.

        105

        Caner Erkin'in şahidi yakın arkadaşı Celil Can Müftüoğlu, Şükran Ovalı’nın şahitleri ise Gözde Seda Altuner ve Büşra Pekin oldu.

        106

        Şükran Ovalı düğün öncesi Caner Erkin ile birlikte bu fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

        107

        12 YILLIK EVLİLİK BİTTİ
        5 yıllık birlikteliğin ardından 2005 yılında evlenen Mehmet Özer-Tülin Şahin çifti tek celsede boşandı.

        108

        Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak tek celsede boşanan çift birbirlerinden hiçbir talepte bulunmadı.

        109

        RÜZGAR ERKOÇLAR EVLENDİ
        Üç yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu ile dünyaevine girdi.

        110

        31 yaşındaki Erkoçlar düğün öncesi, "Heyecanlıyım, çok fazla bir şey hissedemiyorum. Yarın falan farkına varacağız herhalde" açıklamasını yaptı.

        111

        Tuğba Beyazoğlu ise yağan yağmura gönderme yaparak, "Düğün bereketi diyelim. İnşallah evliliğimiz güzel gider, yağmurun yağması gibi bereketli ve huzurlu gider" dedi.

        112

        MURAT DALKILIÇ VE MERVE BOLUĞUR BOŞANDI
        2015 yılında görkemli bir törenle dünya evine giren popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur’un boşandı.

        113

        İkili boşanma tarihlerinin ortaya çıkmasından dolayı mahkemeye tekrar başvurarak dava gününü 11 Eylül 2017 tarihine aldırdı.

        114

        Beykoz aile mahkemesinde gerçekleşen dava sonucu Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur yollarını resmi olarak ayırdı.

        118

        ECE'NİN FLÖRTÜ EVLİ ÇIKTI
        2015 yılında Serkan Uçar'dan boşanan Ece Erken'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

        119

        Erken, New York Havalimanı'nda işadamı Nazım Torbaoğlu ile görüntülendi.

        120

        Çıkan bu haberden sonra ünlü sunucudan açıklama geldi. Erken, "Birbirimizi tanıma aşamasındaydık ama olmadı" dedi. Ancak Torbaoğlu'nun evli olduğu ortaya çıktı. Eski model Songül Yıldırım, "Nazım Torbaoğlu evlidir, ayrıca benimle de 10 yıldır ilişkisi vardır" dedi.

        121

        Bu açıklamadan sonra Ece Erken büyük bir şok yaşadığını söylerek şunları dile getirdi: Bana 'evli değilim, sevgilim yok' dedi. İlişkim başlamadan bitsin istedim. Nazım Torbaoğlu'nun 2 yıl önce boşandığını biliyorum. Bir adamın boşanma davası ediyor olsa bile o adamla beraber olmam.

        122

        Ece Erken'in açıklamalarından sonra Nazım Torbaoğlu da sessizliğini bozdu. Torbaoğlu, boşanma davasının sürdüğünü ve yarın son celsesinin görüleceğini söyledi. İşadamı, "Ece Erken evli olduğumu bilmiyordu, gerçeği kendisinden sakladım" dedi. Ancak ikili bir süre sonra yine beraber görüntülendi ve ilişkilerini sürdürme kararı aldı.

        123

        VATAN ŞAŞMAZ ÖLDÜRÜLDÜ
        Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, eski mankenlerden Filiz Aker tarafından öldürüldü. Aker'in daha sonra intihar ettiği öğrenildi.

        124

        İddiaya göre, yaklaşık 1 aydır otelde kalan Filiz Aker, saat 18.00 sıralarında 10’uncu kattaki odasına çıktı. Ailesiyle yemek programı olan Aker’in yakınları, eski mankene ulaşamayınca otel görevlilerine bilgi verildi. Odaya çıkan görevliler kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Bunun üzerine bir süre sonra içeriye giren otel personeli kapıyı açtı.

        125

        İki kişiyi kanlar içerisinde giren çalışanlar, polise ve sağlık ekiplerini bilgi verdi. Sağlık ekipleri yerde yatan 43 yaşındaki Vatan Şaşmaz ve 54 yaşındaki Filiz Aker’in öldüğünü belirledi.

        126

        BİRCE AKALAY İLE SARP LEVENDOĞLU BOŞANDI
        Daha önce iki kez ayrılığın eşiğinden dönen Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, üçüncü kararlarından geri adım atmadı. 1 Ağustos 2014’te evlenen ünlü çift, tek celsede ayrıldı.

        127

        10 Ocak 2017’de Anadolu Aile Mahkemesi’ne başvuran Levendoğlu, “şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle, kendisi gibi oyuncu olan eşi Akalay’dan anlaşmalı olarak boşanmak istediğini belirtmişti.

        128

        Mahkemeye avukatlarıyla beraber gelen Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu’nun duruşması 10 dakikada karara bağlandı ve çift resmen boşandı.

        129

        Birbirlerinden herhangi bir maddi manevi tazminat ve nafaka talebinde bulunmayan ikili, boşanma kararının ardından farklı araçlarla adliyeden ayrıldı. Boşanma nedenleri arasında 35 yaşındaki Levendoğlu'nun Derya Şensoy'la aşk yaşadığı iddiaları da vardı.

        130

        İBRAHİM ERKAL YAŞAMINI YİTİRDİ
        Beyin kanaması geçiren ve 29 gün yoğun bakımda tutulan İbrahim Erkal 50 yaşında yaşamını yitirdi.

        131

        Ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal, Maltepe Başıbüyük’te bulunan evinin otoparkında baygın halde bulundu.

        132

        Sitenin güvenlik görevlisi tarafından fark edilen Erkal, durumun sağlık ve polis ekiplerine bildirilmesinin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Erkal, daha sonra Ulus'taki özel bir hastanede tedavi altına alındı.

        133

        Ünlü şarkıcı son olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi. Ancak tüm çabalar Erkal'ı hayata döndürmeye yetmedi.

        134

        Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, yaptığı açıklamada, beyin ölümü gerçekleşen Erkal'ın bir süre sonra kalbinin de durduğunu belirterek, vefat ettiğini söyledi. Erkal'ın cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

        135

        ARDA İLE ASLIHAN 3.KEZ AYRILDI
        Barcelona takımında forma giyen Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın üçüncü baharları da kısa sürdü.

        136

        Milli futbolcu Arda Turan, uzun bir süredir birlikte olmasına rağmen birçok kez ayrıldığı kız arkadaşı Aslıhan Doğan’dan yine ayrıldı.

        137

        Turan, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

        138

        "Aslıhan Doğan'la ilişkimizi saygı çerçevesinde sonlandırdık. Bundan sonraki hayatında kendisine sağlık ve mutluluk diliyorum. Kararımıza göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederim..."

        139

        İREM DERİCİ KORKUTTU
        Verdiği kilolarla gündeme gelen İrem Derici'nin, aşırı kilo kaybı nedeniyle sık sık hastalandığı iddia ediliyordu. Derici, son olarak 17 kilo verdiğini açıklamıştı.

        140

        Ünlü şarkıcı, Fulya'daki özel bir hastanede yoğun bakıma alındı. Derici'nin sağlık durumuyla ilgili, Başhekim Prof. Dr. Reha Baran, “İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir.” dedi.

        141

        Derici 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlığına kavuştu.

        142

        DENİZ SEKİ TAHLİYE OLDU
        'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan üç yıldır Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda olan Deniz Seki tahliye oldu.

        143

        Ünlü şarkıcı ilk açıklamasında, "Ben de sizi özledim. Zorlu bir yolculuktu. Mutluyum. Biraz dinlenmek istiyorum. Sabahtan beri buradasınız, çok teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık" dedi. Deniz Seki'nin çıkışı beyaz güvercinler ile karşılandı. Seki, gözyaşları içinde güvercinleri serbest bıraktı.

        144

        BRANGELINA'NIN BOŞANMA MUAMMASI
        Angelina Jolie ve Brad Pitt’in Eylül 2016’dan beri devam eden boşanma davasının sona erdiği iddiaları bir yana, ünlü çiftin evliliğe bir şans daha vermek için boşanmayı askıya aldığı da öne sürüldü.

        148

        Çifte yakın bir kaynak, boşanma sürecinin durduğunu, boşanma davasını ileri götürecek bir şey yapmadıklarını ve dolayısıyla boşanmayacaklarını söyledi.

        149

        Aynı kişi, Pitt’in, Jolie’yi geri kazanmaya çalıştığını, bu nedenle alkolü bıraktığını da sözlerine ekledi. “Herkes onların yeniden birleşeceğini düşündü” diyen kaynak, “Boşanmaktan vazgeçtiklerini duyursalar, bu hiç de şaşırtıcı olmaz” dedi.

        150

        İngiliz Daily Mail’e konuşan başka bir kaynak ise, “Boşanma süreci yavaş ilerledi ve durumda bir değişiklik olmadı” dedi.

        151

        HAKAN BAŞ İLE BENSU SORAL EVLENİYOR
        İşadamı Hakan Baş, bir süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Bensu Soral'a evlenme teklif etti.

        152

        Baş, sevgilisine birlikte çıktıkları tekne turunda 'benimle evlenir misin?' diye sordu.

        153

        Heyecandan ne yapacağını bilemeyen ve gözyaşlarına boğulan Bensu Soral ise öpücüklere boğduğu sevgilisine 'evet' yanıtını verdi.

        154

        Çiftin önümüzdeki yaz dünya evine girmesi bekleniyor.

        155

        AMANDA CERNY VE CAFER LALEK
        Snapchat yıldızı Amanda Cerny'nin seksi pozunu görünce onu Yozgat'a davet eden Cafer Lalek adındaki Twitter kullanıcısına Cerny'den yanıt gelince Twitter çalkalandı.

        156

        25 yaşındaki ABD'li Snapchat yıldızı Amanda Cerny, 'Ada hayatı' yazdığı cesur bir pozunu Twitter'dan paylaştı. Pek çok takipçisinden beğeni alan Cerny'ye Türkiye'den Cafer Lalek adında bir Twitter kullanıcısı yanıt yazdı.

        157

        'Yozgada gelirsen seni bir gün misafir edebilirim' yazan kullanıcıya Cerny'den cevap geldi: 'Bing çok kötü bir çeviri yaptı, hahaha. Ama anladığım kadarıyla Türkiye'yi ziyaret etmem gerektiğini söylüyorsun'. Amanda Cerny'nin bu yanıtı Twitter'da adeta patladı. 3 bin Retweet ve 5 bine yakın beğeni alan bu yanıtın üstüne Cafer Lalek 'Türkçen yog mu' yazdı.

        158

        Ancak bu diyalog devam etti ve Amanda Cerny Twitter üzerinden Cafer Lalek'e evlenme teklifi etti.

        159

        Amanda Cerny paylaşımlarına devam etti. Son olarak Türk bayrağıyla çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden “Yeni bayrağımı asıyorum” notuyla paylaştı. Cerny, “Cafer’i rastgele seçmiştim, havalı bir bıyığı vardı. Cafer’in hesabı sahte çıksa da ben onun, ilgimi çeken Türk erkeklerinin nezaketini temsil ettiğini düşünüyorum” dedi.

        160

        ÖZGE İLE HACI AYRILDI
        Bu yıl içerisinde evlilik kararı aldıkları yönünde haberler çıkan Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı ilişkilerini noktaladı.

        161

        Daha önce de ayrılık yaşayan ancak aylar sonra yeniden bir araya gelen çift, bu kez yollarını ayırdı.

        162

        6 yıl birliktelik yaşayan çiftten Özge Ulusoy şu açıklamayı yaptı: Bitti, çünkü tükendi.Bu hikayede benden bir külkedisi yarattılar. Sınıf farklarına inanmıyorum. Herkesin insan olduğunu ve saf sevgiyle hareket ettiğini düşünüyorum.

        163

        Ulusoy, ayrılığın ardından çok ağladığını da belirtti.

        164

        Hırsızlar beni daha sonra balkona çıkardı ellerim ve ayaklarım bağlıydı. Hırsızlardan iki tanesinin Fransız polisi gibi giyindiğini gördüm. Moda tasarımcısı arkadaşım Simone kendisini tuvalete kilitleyip kardeşlerimi aramasa belki de hayatta olmazdım

        165

        BURCU ESMERSOY YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI
        Geçtiğimiz ay Burcu Esmersoy ve sevgilisi Berk Suyabatmaz İstinye'de objektiflere yakalandı. Çiftin ilişkilerini doğrulaması üzerine bu yılın dikkat çeken aşkları arasında yerlerini aldılar.

        166

        BİRCE'NİN CAN'I
        Geçtiğimiz yıl Sarp Levendoğlu ile evliliğini sonlandıran Birce Akalay aşkı Can Tunalı'da buldu.

        167

        GÖZLERDEN UZAK AŞK
        Genç aşıklar Can Yaman ve Bestemsu Özdemir bu yılın ilk aylarında başlayan ilişkilerini gözlerden uzak bir şekilde sürdürüyorlar.

        168

        SÜRPRİZ BİRLİKTELİK
        Geçtiğimiz aylarda Ekin Mert Daymaz'dan ayrılan genç oyuncu Hande Erçel, Daymaz'ın yakın arkadaşı Mehmet Dinçerler'le ilişkiye başlayınca gündeme bomba gibi düşmüştü.İkilinin aşkları hala devam ediyor.

        169

        KEREMCEM EVLENİYOR
        İki Yalancı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Keremcem ve İlay Erkök çifti evliliğe ilk adımını attı.İlk Öpücük filminin galasında Erkök'ü ailesinden isteyen Keremcem aileden olumlu yanıt aldı.

        170

        "YENİDEN SIRILSIKLAM AŞIK OLDUM"
        İrem Derici’nin eski eşi Rıza Esendemir, oyuncu Nazlı Yanılmaz ile bir ilişki yaşamaya başladı. Esendemir, “Yeniden sırılsıklam aşık oldum” dedi.

        171

        SKANDAL SÖZLER
        Ünlü modacı Nur Yerlitaş, katıldığı bir davette kullandığı skandal sözler büyük tepki topladı. Nur Yerlitaş, Neslihan adındaki bir arkadaşının doğum gününe katıldı.

        172

        Geceden görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Yerlitaş, kullandığı skandal sözlerle tepki topladı. Bir ara Instagram'dan canlı yayın yapan Nur Yerlitaş, görüntülerde şarkıcı Serkan Kaya'nın eşi Ayşegül Kaya ile konuşuyor. Ayşegül Kaya'nın Nur Yerlitaş'ın kulağına birşeyler söylemesi üzerine ünlü modacı, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullandı.

        173

        Yerlitaş'ın bu sözlerine tepki yağdı ve hakkında suç duyurusunda bulundu.

        174

        ÜSTSÜZ POLEMİK!

        Demet Akalın - Hande Yener kavgasına Seren Serengil de katıldı. Hande Yener ve Seren Serengil sosyal medya üzerinden tartıştılar. Tartışmayı başlatan ise Hande Yener'in Seren Serengil'e ait olan üstsüz fotoğrafı paylaşmasıydı.

        175

        Skandal paylaşımdan sonra sosyal medya karıştı. Ünlü şarkıcının yayınladığı fotoğraf Instagram tarafından silindi.

        Hande Yener, telifmetrenin araştırmasına göre radyolarda şarkıları en çok çalınan isim oldu. Telifmetre'nin bu araştırması Seren Serengil'in sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın programında masaya yatırıldı. Olaylar bundan sonra başladı.

        176

        Hande Yener skandal bir paylaşım ile Seren Serengil'e gönderme yaptı. Seren Serengil'de bu paylaşıma karşılık açıklamada bulundu.

        177

        Listeye inanmadığını söyleyen Serengil, bu konuyu araştıracağını belirtti.

        Seren Serengil'in bu açıklamalarından sonra Hande Yener skandal bir paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcı, Seren Serengil'in yıllar önce çekilen üstsüz fotoğrafını Instgaram hesabının hikaye bölümünden "Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor" notuyla paylaştı.

        178

        Hande Yener'in skandal paylaşımından sonra Seren Serengil Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:" Berna beni evden çıkarmadığı için çıkamadım arkadaşlar. Siz canınızı sıkmayın gerçekten. Uyuşturucu kullanan insanlar normal hareketler yapmıyorlar. Uyuşturucu kullanan insanlar kafaları net değil.Ben 15 yıl önce annemin evinin iskelesinde bikini izi çıkmasın diye kafamda mandalla güneşlenirken, uzaktan çekilen fotoğrafı insanlar bulup yayınladıkları zaman ne kendi hayatlarının iğrençliklerini kapatabiliyorlar ne de başarısızlıklarını kapatabiliyorlar. Umursamayın. Avukatıma yönlendirdim. O gereğini yapacak. Siz üzülmeyin. Öpüyorum sizi."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ