Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa YILLAR SONRA AYNI KADER! Son dakika: Antalya'dan acı haber geldi - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Sağırin Mahallesi Boynuzlubük mevkisine piknik yapmaya giden Fatmana ve Osman Ali Çimen, bir süre sonra yanlarında göremedikleri oğullarını bölgede aramaya başladı. Çevreye bakınan Çimen çifti, çocuklarının yakınlardaki Köprüçay Irmağı'na düşmüş olabileceğinden şüphelenerek 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

        AA'nın haberine göre, bölgeye Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Sualtı Arama Kurtarma Timi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve sağlık görevlileri sevk edildi.

        REKLAM

        CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

        DHA'nın haberine göre, Antalya'nın Manavgat ilçesinde ailesiyle Köprüçay Irmağı kenarında piknik yaparken kaybolan down sendromlu Rafettin Uğur Çimen'in cansız bedenine ulaşıldı.

        Arama çalışmalarına katılan bir rafting işletmesinin çalışanları, kaybolduğu noktaya yaklaşık 12 kilometre mesafede, ırmak kenarında Çimen'in cenazesini fark edip, ekiplere haber verdi. Ekipler, Rafettin Uğur Çimen'in cansız bedenini çıkarmak için çalışma başlattı.

        AYNI İSMİ TAŞIYAN BABASININ KUZENİ DE AYNI IRMAKTA CAN VERMİŞ

        AA'nın haberine göre, Rafettin Uğur Çimen'in ağabeyi Ali Çimen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Rafettin'in 4 erkek kardeşten en küçükleri olduğunu söyledi.

        Beşkonak Düzağaç Mahallesi'nde cami açılışına katıldıktan sonra dinlenmek ve çay içmek için Sağırin Mahallesi Boynuzlubük mevkisinde durduklarını anlatan Çimen, kardeşinin bir anda gözden kaybolduğunu, aramalarına rağmen bulamadıklarını belirtti.

        Kardeşinin, babasının kuzeniyle aynı kaderi paylaştığını dile getiren Çimen, "Kardeşim ile aynı ismi taşıyan babamın kuzeni Rafettin Çimen de aynı ırmakta boğuldu." ifadesini kullandı.

        ‘OĞLUMU BİR DEFA GÖSTERİN, UZAKTAN GÖREYİM NE OLUR’

        DHA'nın haberine göre, Antalya'nın Manavgat ilçesinde ailesiyle Köprüçay Irmağı kenarında piknik yaparken kaybolan, bugün yapılan aramalarda cansız bedeni bulunan down sendromlu Rafettin Uğur Çimen'in cenazesi, kendisini bulan rafting çalışanları tarafından botla getirildi. Küçük çocuğun cenazesinin bulunduğunu duyan yakınları ise rafting işletmesine akın etti. Jandarma tarafından işletme içerisine alınmayan küçük çocuğun yakınları gözyaşlarına boğuldu.

        Oğlunu görmek isteyen Fatmaana Çimen'in feryadı yürekleri dağladı. Fatmaana Çimen jandarma ekiplerine, Bana oğlumu bir defa gösterin, uzaktan göreyim ne olur diye ağladı. Görevlilerin ikna ettiği aile, çocuklarını hastanede görmek için olay yerinden ayrıldı. Rafet Uğur Çimen'in cenazesi incelenmek üzere Manavgat Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

        'ÇOCUK SUYUN ÜZERİNDEYDİ'

        Rafting çalışanlarından Hayri Toşur, ırmakta bir çocuğun kaybolduğunu duyunca kendilerinin de yardımcı olabileceklerini düşünerek arama yapmaya çıktıklarını söyledi. Çalıştıkları işletmeden yukarı doğru 5 kilometre gittiklerini anlatan Toşur, Üzerindeki elbise onu korumuş. Ayakkabısı filan hala ayağında duruyordu. Ailesi için çok üzücü bir durum ama sevindirici tarafı, bu çamurlu suda tek parça halinde bulundu. Dip gözükmüyor. Çocuk suyun üzerindeydi ama ağaçların içerisindeydi. Çok dikkatli bakmazsan görme şansın yoktu dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ