Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ala Tokel ile Oğulcan Engin ayrıldı mı? - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Seda Sayan'ın Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen işletmeci oğlu Oğulcan Engin, yaklaşık iki yıl aşk yaşadığı oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile temmuz ayında ayrılık kararı almıştı.

        2

        ARADIĞI MUTLULUĞU YİNE BULAMADI

        Engin, iki ay sonra ise yeni bir aşka yelken açmıştı. YouTuber Ala Tokel ile birliktelik yaşayan Oğulcan Engin, aradığı mutluluğu yine bulamadı. 31 yaşındaki Engin'in Ala Tokel'le yollarını ayırdığı öne sürüldü. Taraflar, haklarında çıkan haberlerle ilgili sessizliğini koruyor.

        3

        "TATLI BAŞLANGIÇ EVRESİNDEYİZ"

        Daha önce Danla Bilic'in YouTube videosuna konuk olan Ala Tokel, "Flörtün var mı?" sorusuna, "Var. Tatlı ilk başlangıç evresindeyiz."cevabını vermişti.

        4

        ALA TOKEL HAKKINDA

        Ala Tokel, 3 Aralık 1994'de dünyaya geldi. Tokel’in annesi İranlı, babası ise İstanbul doğumlu. Ala Tokel, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya lisans bölümünden mezun oldu. YouTube'da 262 bin abonesi olan Tokel'in kendisine ait bir makyaj stüdyosu bulunuyor.

        5

        "EZGİ'YE SORUN"

        Ezgi Eyüboğlu, iki yıldır aşk yaşadığı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'den sürpriz bir kararla ayrılmıştı.

        Oğulcan Engin, ayrılık sorularına, "Benim haberim yok, Ezgi Hanım'a sorun." yanıtını vermişti.

        6

        "BU SORUNUN CEVABI BENDE DEĞİL" DEMİŞTİ

        Ünlü oyuncu, "İlişkilerimizi neden bu kadar hızlı tüketiyoruz? Yaşadığımızın değerini mi bilmiyoruz?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt vermişti.

        Eyüboğlu, "Ben kendi adıma değer bilen, sahip çıkan, emek veren, tüketmeye değil yaşatmaya çalışan biriyim. Onun için bu sorunun cevabı bende değil." demişti.

        7

        "ZAMANLA ÖĞRENİYORUZ"

        Ezgi Eyüboğlu, ödün vermek konusundaki soruyu, "Birçok şeyden ödün verdim geçmişte... Değdiği de oldu değmediği de. Yaşayarak öğreniyoruz zamanla..." diye yanıtlamıştı.

        8

        TAKİBİ BIRAKTILAR

        Ayrılığa rağmen birbirlerini takip etmeye devam eden ikili, aralarındaki son bağı da koparmıştı. Engin ve Eyüboğlu sosyal medyada karşılıklı olarak birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı.

        Mutlu birlikteliklerini sık sık gözler önüne seren çiftin neden ayrıldığı ise hala merak konusu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ